„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul X: A(r) JiNDuit la un loc de parcare central

  de Mihai Todoca | 29 iunie 2018, 1:24 PM | Recomandările editorilor | Strada

  4

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate. Este și cazul întâmplării la care facem referire în acest articol.

  Șoferul unui autoturism Opel cu numărul de înmatriculare AR 07 JND a JiNDuit  să parcheze undeva în zona centrală a Aradului. Și cum mai toate locurile de parcare erau ocupate, a considerat că trotuarul din fața băncii San Paolo este foarte bun și foarte la îndemână. Astfel că a făcut ca broasca și hop(!) cu ea pe trotuar. Campania noastră continuă, domnilor și doamnelor, iar neregulile depistate vor fi taxate în mod negreșit.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Întreaba-l pe (cenzurat de redacție) de Caprar, pe (cenzurat de redacție) de Chesa, sau pe (cenzurat de redacție) de Stoenescu, de ce se opun proiectului construirii parcării din zona teatrului? A fost supus la vot de mai multe ori si de fiecare data s-au opus, fara vreo explicație rațională, fara argumente.
    Au blocat votul, așa de kiki, pentru ca pot!
    Ticăloși corupti ce sunteti

    --1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.