Mii de oameni au petrecut la „Praznicul de Pită Nouă” de la Beliu (FOTO – VIDEO)

  de Special Arad | 11 august 2014, 4:25 PM | Beliu | Video

  0

  Cea de-a 41-a ediție a „Praznicului de Pită Nouă” de la Beliu, din 10 august, a atras mii de oameni din comună și localitățile învecinate. Mașinile parcate pe marginea drumului, pe o distanță de câțiva kilometri, de la ieșirea din Beliu și până în Pădurea Dumbrava au dat de lucru polițiștilor din comună, care au fost nevoiți să înfrunte canicula și traficul pe șoseaua îngustă.

  Ansambluri de dansuri populare din toate zonele județului Arad și  interpreți de muzică populară au încântat publicul, ticsit pe aleea din pădure.

   

  Foto: Adina Cighirean

  Video: Călin Bibe

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.