miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se așterne covor asfaltic pe drumul Bocsig – Beliu

  de Special Arad | 13 mai 2024, 5:49 PM | Beliu | Știri Arad

  0

  Comunicat. A început așternerea covorului asfaltic pe tronsonul de drum dintre Bocsig (de la intersecția cu DN 79) și Beliu. Pe acest tronson se realizează legătura cu nordul județului, zona Beliu – Hășmaș – Cărand.

  S-a ajuns, astfel, la peste 200 de kilometri de covoare asfaltice, în ultimii opt ani, care întregesc cei 644 de kilometri de drumuri modernizate sau aflate în curs de modernizare. Iar procesul de modernizare a drumurilor județene va continua cu încă 20 de kilometri de covoare asfaltice, dar și cu proiectul strategic de asfaltare a 70 de kilometri de drumuri în nordul județului.

  În afara tronsonului Bocsig-Beliu, vor mai fi asfaltate următoarele drumuri: DN 7-Semlac, interiorul comunelor Semlac și Șeitin, interiorul satului Mădrigești, Săliștea-Cărand și interiorul comunei Gurahonț până la drumul național 79A.

  Așternerea covoarelor asfaltice, cât și întreținerea drumurilor, estetica rutieră, montarea indicatoarelor și a parapetelor sunt realizate din fondurile Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.