joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Pompierii, în alertă. A luat foc o hală a unei firme din Beliu

  de Special Arad | 17 iunie 2023, 9:10 AM | Beliu | Știri Arad | Topic special

  0

  ISU Arad

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad informează că sâmbătă seara, în jurul orei 20:45,  a izbucnit un incendiu la o hală a unui operator economic din localitatea Tăgădău (sat aparținător de comuna Beliu).

  La fața locului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Ineu cu: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD, încadrate cu 13 salvatori.

  În sprijinul forțelor acționează și pompierii voluntari ai SVSU Craiva.

  Incendiul se manifestă în interiorul halei, construită din panouri termoizolante, cu degajări de fum.

  Nu sunt înregistrate victime.

  Update

  ISU revine cu informații asupra incendiului, precizând că hala este situată în localitatea Beliu, nu în localitatea Tăgădău, așa cum s- menționat inițial.

  „La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul halei cu rol de brutărie, la nivelul cuptorului de pâine și al mobilierului, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la întreaga construcție.

  Intervenția promptă a pompierilor arădeni a făcut ca incendiul să fie localizat în scurt timp, limitând astfel pagubele materiale.

  În aceste momente pompierii acționează pentru stingere și îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

  Din fericire, nu au fost înregistrate victime. În momentul producerii incendiului nu se află nicio persoană în interiorul halei”, a transmis ISU.

  Update 2

  Pompierii au reușit să lichideze incendiul în jurul orei 22:15.  Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.