Update Medic rezident din Timișoara, găsit decedat la scurt timp după ce a ieșit din tura de noapte

  de - | 5 aprilie 2021, 11:56 AM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Un medic de numai 28 de ani din Timișoara s-a sinucis. Tânărul ieșise din tura de noapte, iar în ultima perioadă lucrase numai pe secția COVID. Mama acestuia a sunat aseară în jurul orei 22 la 112 explicând că fiul ei, rezident la Spitalul Județean din Timișoara este căzut la pământ.

  Se pare că medicul și-a injectat substanțe care se folosesc în secțiile de ATI.

  „Medicul rezident avea 28 de ani. A lucrat pe COVID o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informați în această dimineață de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuința sa. Necropsia va stabili ce anume s-a întâmplat. Colectivul SCJUPBT iși exprimă regretul vis a vis de această tragedie nemărginită”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Timișoara.

  Update  Apar primele informații pe surse despre rezidentul din Timișoara care a fost găsit fără viață de mama sa. Acesta suferea din dragoste, conform România TV și ar mai fi încercat să își ia viața și în trecut. Astfel, ipoteza conform căreia s-ar fi sinucis din cauză că muncea la Secția Covid de la Spitalul Județean pare să nu stea în picioare, anunță sursa citată.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.