Mașinile din Marea Britanie, cu volan pe dreapta, nu mai pot fi înmatriculate în România

  de - | 2 ianuarie 2021, 7:21 PM | Auto | Naţional

  0

  (foto: arenait.ro)

  Din acest an, mașinile cu volan pe dreapta, aduse din Marea Britanie, nu mai pot fi înmatriculate în România, ca urmare a Brexit-ului.

  Românii care dețin deja o astfel de mașină și au înmatriculat-o la timp vor putea circula fără probleme pe șoselele din România.

  În ultimii ani, însă, acestea au fost deseori implicate în accidente rutiere grave.

  În România circulă peste 110.000 de mașini cu volan pe dreapta. Cei care nu le aveau înregistrate la Registrul Auto Român s-au grăbit să facă acest lucru în ultimele zile ale anului trecut. Cei care nu au reuşit, vor mai putea circula cu ele în România doar 90 de zile.

  Sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.