Marlboro a scos pe piață țigările cu marijuana? Viral din nou… dar tot fake

  de Special Arad | 29 October 2015, 2:41 PM | Fact check | Internaţional

  0

  Ultima mare abureală ce a devenit virală e „știrea” cum că cel mai mare producător de tutun din lume, Phillip Morris, a scos recent pe piața americană, în Colorado și Washington, țigaretele cu marijuana, sub brandul Marlboro.

  Nu e cazul să intrați în hiperventilații… „vestea” e inventată de site-ul de știri false Abril Uno și nici măcar nu e nouă. Postarea originală a apărut pe data de 21 ianuarie 2014, însă i-au mai dat un update și anul acesta, în martie! Site-ul care identifică aceste „hoax”-uri, Hoaxes.org, a semnalat falsitatea produsului imaginar numit „Marlboro M”, dar de ce să mai verifice unii știrea când aduce trafic? Totuși, cei care au „mușcat-o” sunt site-uri nesemnificative precum Daily Pakistan, y102reading sau Now8News, iar de la noi… chiar astăzi, Unimedia, Obiectiv de Suceava (s-a șters deja) și Ziare.com!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.