duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmii au prins un dealer de „iarbă” în zona Boul Roșu

  de Special Arad | 29 octombrie 2022, 4:21 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  (foto: Jandarmeria Arad)

  Comunicat. Vineri, 28 octombrie 2022, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciu a observat la ora 21:30, în Piața Arenei din municipiul Arad (Boul Roșu) în parcarea unui market, patru bărbați aflați lângă un autoturism parcat, care la vederea echipajului de jandarmi au devenit agitați și au urcat brusc în autoturism.

  Jandarmii au procedat la legitimarea bărbaților. În momentul coborârii acestora, din autoturism s-a simțit un miros înțepător. Jandarmi au procedat la verificarea acestora, bărbații cu vârste cuprinse între 19 respectiv 22 de ani, aveau asupra lor în staniol mototolit mase vegetale de culoare verde-maronie sub formă de muguri cu miros înțepător și aspect de cannabis, două grindere și sume de bani. Unul dintre bărbați a declarat că le-a achiziționat de la șoferul autoturismului, al doilea bărbat nu a apucat să mai achiziționeze de la șoferul autoturismului, deoarece a apărut echipajul de jandarmerie, iar cel de-al treilea bărbat a declarat că le-a cumpărat de la o altă persoană.

  Întrebat de jandarmi cu privire la cele declarate de cei doi bărbați, și găsindu-se la controlul corporal efectuat asupra acestuia staniol mototolit în care se aflau mase vegetale de culoare verde-maronie, cu aspect de muguri și miros înțepător, un grinder metalic si sume de bani, șoferul autoturismului a recunoscut că a vândut primului bărbat, el însuși achiziționându-le pentru consum propriu de la Timișoara cu suma de 350 de lei. Mai mult, ca să îi convingă pe jandarmi că spune adevărul, acesta insistent i-a rugat pe jandarmi să-l însoțească în apartamentul în care locuiește unde le-a demonstrat că spune adevărul, arătându-le jandarmilor două bucăți de staniol mototolite cu conținut de masă vegetală vegetală și un cântar digital de precizie. Jandarmii au întocmit actele de sesizare în vederea continuării cercetărilor de către organele competente.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.