Lungmetrajul „La drum cu tata” se va filma la Arad. Te visezi actor? Se caută și figuranți!

  de [email protected] | 12 august 2014, 1:05 PM | Film | Știri Arad

  2

  Regizoarea Anca Miruna Lăzărescu (născută la Timișoara, dar la origini din Arad, petrecând și o mare parte a copilăriei în orașul nostru) se pregătește să realizeze primul film de lungmetraj din cariera sa: „La drum cu tata”. Actorul arădean Alex Mărginean va avea rolul principal, iar filmările vor avea loc în Arad și în Timișoara. Proiectul, de altfel, a primit anul acesta cel mai mare credit din partea CNC (Centrul Național al Cinematografiei) la secțiunea „lungmetraj debut”: 1.698.000 de lei.

  Filmul „La drum cu tata” spune povestea tragicomică a unei familii haotice, având la bază un fapt real. În anul 1968, doi frați încearcă să-și ducă tatăl în Germania pentru o operație. Filmul îi are în rolurile principale pe Alex Mărginean, Răzvan Enciu și Ovidiu Schumacher, alături de multe alte personalități ale teatrului arădean și timișorean. Pelicula este o coproducție România – Germania – Ungaria – Suedia.

  Vrei să joci un rol în acest film?

  Casa de producție Strada Film anunță pe această cale publicul din Arad și Timișoara, care dorește să facă parte din echipă, că se  caută figurație de toate vârstele, iar zilele de filmare vor fi plătite.

  Cei care doresc să participe sunt rugați să  scrie pe adresa: [email protected] sau [email protected] sau să  trimită un sms cu numele lor la unul din următoarele numere de telefon: 0757 602 495 sau 0735 322 067, urmând să fie contactați de echipa Strada Film.

  Despre Anca Miruna Lăzărescu

  anca-miruna-lazarescu-173433l-214x0-wtm-0f20fc56Născută în 1979, Anca M. Dunga s-a mutat în Germania împreună cu părinţii ei în 1990 şi şi-a început studiile de film în 2000. În acest timp, a lucrat la mai multe scurtmetraje şi documentare. Multe dintre ele au avut succes la festivaluri internaţionale de film şi au fost premiate. Pe parcursul perioadei petrecute în Los Angeles, a făcut asistenţă la câteva episoade ale serialului de comedie Scrubs şi a lucrat pentru CNN Entertainment. „Apele tac” (Silent River) este filmul ei de absolvire a Universităţii de Televiziune şi Film din München.

  Filme regizate de Anca Miruna Lăzărescu:

  –  Silent River / Apele tac (2011)

  –  Bucuresti – Berlin / Bucureşti – Berlin (2005)

  –  D!ve (2004)

  anca-m-lazarescu-710415l-poza

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.