miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Mizantropul” – un nou proiect pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. Va juca în spectacol și bucureșteanca Michaela Prosan, actrița din serialul „Fructul oprit”

  de Special Arad | 12 iunie 2019, 1:18 PM | Cultură

  0

  „Mizantropul” – text pe care critica de specialitate în consideră  „cea mai rafinată operă a lui Molière” și despre care Nicolae Steinhardt, nota, în 1945: „ (…) bucata aceasta, cea mai bună a lui Molière, cea mai mare a marelui secol, cea mai adâncă a teatrului francez, e şi capodopera genului omenesc, tot ce s-a scris sau s-a creat mai extraordinar vreodată de când omul scrie şi gândeşte, de la Thales din Millet până în zilele noastre” – prinde viață zilele acestea, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. Spectacolul va vedea lumina rampei în versiunea regizorală a lui Vlad Cristache și scenografia Andreei Tecla și a Mădălinei Niculae. 

  „Noua montare semnată de regizorul Vlad Cristache este un bun prilej de reîntâlnire, pe aceeași scenă, în cadrul unui proiect inspirat și provocator a unor actori arădeni îndrăgiți deopotrivă de publicul de acasă dar, de ceva vreme, și de publicul din întreaga țară. În plus, proiectul aduce pe scena de la Arad și un nume pe care ne bucurăm să îl avem în echipa noastră. Este vorba despre Michaela Prosan – actriță talentată atât pe scenă, cât și în film. Mulți dintre dumneavoastră o știți deja din serialul «Fructul oprit», difuzat de Antena 1” – spune Bogdan Costea, managerul teatrului arădean.

  Distribuția spectacolului „Mizantropul” îi cuprinde pe: Alex Mărgineanu, Andrei Elek, Ioan Peter, Michaela Prosan, Iulia Alexandra Dinu, Cecilia Lucanu-Donat, Ștefan Statnic, Robert Pavicsits și Călin Stanciu.

  Premiera este programată în 5 iulie, de la ora 19.00, pe scena mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.