miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivLovitură de teatru în afacerea „Licitația CTP”: Păpușarul e Blidar. Dar păpușa ce e, complice sau victimă?

  de Andrei Fuliaș | 30 septembrie 2016, 11:24 AM | Investigaţii | Recomandările editorilor

  3

  Surse din cadrul imperiului lui Valer Blidar, cel care deține (încă) ziarul „Aradul” și televiziunea West TV, dar și alte surse ne-au declarat sub protecția anonimatului, că în urma unei anchete interne s-a descoperit că persoana care ar fi cea mai vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat în cazul licitației CTP, din rândul factorilor de decizie editoriali, ar fi nimeni altul decât directorul adjunct al West TV, Vasile Blidar.

  Citește și: EXCLUSIV – Grup infracțional organizat, „combinație” a unui angajat, greșeală sau ce? Compania de Transport Public împreună cu ziarul „Aradul” au ascuns o licitație publică pentru spații!

  Sursele noastre susțin că Vasile Blidar este prieten cu omul de afaceri care a câștigat licitația de la CTP Arad, pentru spațiul de pe strada Poetului, că el ar fi intervenit pe lângă conducerea CTP pentru a-și favoriza amicul și că tot el ar fi „aranjat” anunțul în paginile ziarului.

  Astfel, dacă acestea se dovedesc adevărate sută la sută, Vasile Blidar este vinovat pentru că a intervenit, Andrei Ando că, răspunzând de ziar ca director, are partea lui de vină pentru că i-a făcut într-un fel jocul (că a știut sau nu, nu e treaba noastră, dar dacă nu a știut a fost un fleț, dacă a știut a fost complice).

  Citește și: EXCLUSIV – Directorul general al ziarului „Aradul”, cotidian finanțat de omul de afaceri Valer Blidar, încearcă să deturneze investigația Special Arad la CTP. Declarația înregistrată audio îi trădează reaua-credință

  Directorul adjunct al West TV, Vasile Blidar, și-a șters contul de Facebook și, în același timp, a șters contul creat pe rețeaua de socializare pentru emisiunea pe care o modera (Audiență Generală). Televiziunea West TV își va întrerupe emisia abia pe data de 01.10.2016, deci acesta nu prea pare a fi motivul ștergerii contului emisiunii, cu atât mai puțin a contului său. Vasile Blidar mai are un cont de Facebook pe care nu l-a mai folosit de multă vreme, fiind inactiv din mai 2015,  dar noi știm că Vasile avea un alt cont, care nu mai există. Să înțelegem cumva că jurnalistul și-a șters toate legăturile cu Lazarev… care l-ar fi incriminat? Însă… Lazarev nu și-a șters contul și se poate observa foarte ușor (mai jos, în multe fotografii) că toate postările lui Vasile Blidar, de pe site-ul „Știri Alert” – care este administrat de către acesta, erau preluate asiduu de prietenul său, Lazarev.

  Citește și: În urma investigațiilor Special Arad, Valer Blidar pune piciorul în prag: Andrei Ando, interzis; West TV, post suspendat; Ziarul Aradul – închis!

  Nu în ultimul rând, altfel de surse… ne-au declarat că jurnalistul Vasile Blidar, mason în cadrul unei loje din Arad, l-ar fi recomandat sub jurământ pe Daniel Lazarev, cel care a câștigat licitația, să devină mason, în urmă cu ceva vreme.

  Vasile Blidar nu a răspuns apelului nostru (dublu) telefonic pentru a ne oferi explicații.

  Având în vedere că l-am sunat (și) pe Andrei Ando pentru a purta o discuție și nu ne-a răspuns, rămâne de văzut dacă în acest caz Andrei Ando e vinovat moral – pentru că știa și a făcut jocul – sau doar profesional, pentru că nu a verificat redacțional conținutul ziarului.

  Citește și: EXCLUSIV – Compania de Transport Public Arad – moșia familiei directoarei Mariana Birău. Asigurări de milioane de lei făcute societății de către firma soțului managerului. Dividendele soților sunt de ordinul a peste 100.000 de lei

  P.S. În ceea ce privește CTP-ul și afacerile interne și externe ale societății… Special Arad revine cu dezvăluiri incredibile în ziarul de luni. O să constatați cum o societate a Primăriei și Consiliului Județean Arad este subordonată total politic și… nu numai.

  postari-lazarev-stiri-alert-7postari-lazarev-stiri-alert-1 postari-lazarev-stiri-alert-2 postari-lazarev-stiri-alert-3 postari-lazarev-stiri-alert-4 postari-lazarev-stiri-alert-5 postari-lazarev-stiri-alert-6 postari-lazarev-stiri-alert-8

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.