miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  În urma investigațiilor Special Arad, Valer Blidar pune piciorul în prag: Andrei Ando, interzis; West TV, post suspendat; Ziarul Aradul – închis!

  de Special Arad | 28 septembrie 2016, 1:56 PM | Politikos | Recomandările editorilor | Știri Arad

  17

  În urma articolului apărut ieri, marți, 27 septembrie, în Special Arad, intitulat „Grup infracțional organizat, „combinație” a unui angajat, greșeală sau ce? Compania de Transport Public împreună cu ziarul Aradul au ascuns o licitație publică pentru spații!”, consiliul de administrație al Astra Vagoane Călători SA a fost covocat de acționarul majoritar, Valer Blidar, la o analiză internă.

  Valer Blidar a făcut un gest cu adevărat responsabil pentru o societate normală și curată, dar vă lăsăm pe dumneavoastră să citiți mai jos comunicatul așa cum ne-a fost transmis de Consiliul de Administrație al Astra Vagoane Călători.

  COMUNICAT

  „Întors astăzi, 28.09.20016, de la Târgul Internațional din Berlin și luând la cunoștință de scandalul iscat pe tema anunțului din ziarul Aradul din data de 22.09.2016 referitor la o licitație organizată de Compania de Transport Public Arad, acționarul majoritar al Societății ASTRA Vagoane Călători SA, domnul Valer Blidar a convocat de urgență Consiliul de Administrație al societății la ora 11:00 pentru a analiza și hotărî măsurile ce se impun, având în vedere afectarea gravă a imaginii conducerii și a acționariatului firmei.

  1. În cadrul ședinței a fost analizată activitatea Centrului Media West, respectiv cazul apărut în presa on-line arădeană constatând următoarele:

  – Dezordine și indisciplină redacțională în cadrul Ziarului Aradul;

  – Îndeplinirea necorespunzătoare a sarcinilor de serviciu;

  – Lipsa supravegherii activității din partea conducerii ziarului;

  – Afectarea gravă a imaginii Conducerii și Acționarilor societății noastre.

  În consecință, Consiliul de Administrație decide:

  – Încetarea activității Ziarului Aradul începând cu data de 01.10.2016.

  – Disponibilizarea personalului aferent.

  Cu ducerea la îndeplinire a măsurilor dispuse, Consiliul de Administrație împuternicește pe domnul Consilier Juridic – Oprea Marcel.

  2. În continuare, Consiliul de Administrație a trecut la analizarea activității postului WEST TV Regional, unde se constată aceeași stare de indisciplină redacțională și lipsă de supraveghere, astfel Consiliul de Administrație decide:

  – Suspendarea temporară a emisiei postului WEST TV Regional pentru 90 de zile începând cu data de 01.10.2016.

  – Recrutarea în timp rezonabil a unui colectiv responsabil pentru continuarea activității postului TV.

  – Salariații din cadrul WEST TV Regional pot opta pentru încadrarea pe posturile disponibile în cadrul societății ASTRA Vagoane Călători SA.

  – Conducerea Centrului Media West se demite.

  – Interzicem domnului Ando Andrei să mai publice pe diferite site-uri on-line sau alte canale media articole ori răfuieli personale cu diverși, uzând în vreun fel de titulatura ASTRA Vagoane Călători, conducerea sau acționarii acesteia.

  – Alte măsuri conexe.

  Cu ducerea la îndeplinire a măsurilor dispuse, Consiliul de Administrație împuternicește pe domnul Consilier Juridic – Oprea Marcel.

  Președinte Consiliu de Administrație

  al ASTRA Vagoane Călători

  Gheorghe SÎRBU”

  Sursa foto: Capital.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Observ cu stupoare că frustrații de la special Arad se leagă ,în ineptia lor abjectă de toate valorile culturale arădene..în trecut de maestrul Sabin bodea,de eruditul sinaci…acum e rândul unui jurnalist de succes să cadă în ghearele analfabeților ăstora…de aceea,sambata,1 oct propun să organizăm un miting de susținere în fața primăriei

   --26 voturi
   +1
   -1
  2. N-am semnat vreun contract cu Fericirea niciodată, DAAAAR… iată, iată! Dumnezeu și-a adus aminte că are ceva de făcut și care aștepta de multă vreme să-și ia răsplata! Slavă Domnului!!! Această falsă mărire și acest urcuș slinos al lui ando și yes-urile sale (extrem de puțini) a început să alunece pe panta ireversibilă a decăderii. Nu credeam în această stare de bine morală, vreodată. Era și este cazul să i se pună punct. A fost prea mult. Prea ca la țară(lui … vodă). De fapt, ando a trăit acest festival al urcușului efemer, SINGUR, nimeni, la modul real nu a luat parte la acest narcisism jurnalistic, publicistic marca ando etalat cu sila, volens/nolens cu absolut orice ocazie. Nu scăpai. Era all inclusiv la orice. Ca șuhaida asta grețos de dulce pe cale de dispariție, însfârșit. Nu știu dacă e vreo legătură între dispariția șuhaidei și decăderea lui ando et comp., dar dacă e atunci… câtă fericire e! Simt că respir aer curat, că a dispărut o umbră fals strălucitoare, că ceva rău, însfârșit, fâsâie până la stingere. N-am nimic personal cu personajul dar vorba aia, toți am gustat din șuhaida aia grețoasă… Special Arad sunteți așa cum v-am spus de la început – SPECIALI! N-ați scăzut nicio clipă, dimpotrivă! Succes și viață lungă în scris!

   +13 voturi
   +1
   -1
  3. ati muscat momeala, sau ati ontrat intr-un joc care va depaseste, boilor! Jurnalistul de elita pe care il faceti ca la usa cortuluo, director al cerui mai citit, titrat si vertical cotidian aradean, si ma refer la COTIDIAN, nu la predici scrise pe net, va fi desemnat ministru al culturii in viitorul guvern, iar mizeriile scrise fara sens, pe bani sau dintr-o rautate ce depaseste simtul grobianului il vor ajuta pt desemnare, deoarece ii vor creste ENORM ratingul..priza la marele public, dar si la eminentele cenusii care deja au inceput sa se intereseze de ce un om de valoarea sa are o soarta atat de funesta. o sa vedeti pe 1 oct cum cetatenii revoltati or sa va puna la punct cu corectii aplicate cu spitul pantofului in zona rectala, parazitilor!!!deja suntem peste 1000 aradeni ce vom apara LIBERTATEA PRESEI SI A DREPTULUI LA LIBERA EXPRIMARE in fata Palatului Administritiv. iar ARADUL va avea numai de castigat din asta!vom demonstra natiunii si tarilor UE ca la noi spiritul civic depaseste pe cel de turma!in cadrul manifestarii vor lua cuvantul mai multi lideri de opinie printre care mentione

   --1 voturi
   +1
   -1
   • Si sa fi desemnat ministru al culturii este un merit?
    O fi in viziunea unui om educat la fel ca tine, la scoala de propaganda a PDL-istilor. Probabil o fi mai tare ca Premiul Nobel pentru literatura.
    Daca Ando are admiratori ca tine, cu tot cu vocabularul etalat, atunci stim exact si cate parele face el.
    Tuna si va aduna!

    Cat despre Libertatea Presei, … ei aici ai zbarlito. Ando a fost dat afara de sefii lui pentru incompetenta menageriala si nu are nimic de a face cu libertatea presei. Pe cand Investigatia care a dus la caderea lui, dragule … ESTE UN EXERCITIU DE PRESA LIBERA. Dar de, cam greu cu logica si clarviziunea, cand esti indoctrinat de o propaganda mincinoasa.
    Fa un pas inapoi si mai gandestete o data.

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.