sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Livrau droguri prin curier! Drogurile erau denumite „pizza vegetariană”, „şampanie” sau „prăjitură”…

  de - | 27 noiembrie 2021, 1:36 PM | Naţional

  0

  Un bărbat din Bucureşti, care pretindea că lucrează la companii cunoscute care livrează mâncare, livra de fapt droguri, precum canabis, cocaină şi ecstasy, prin curier.

  El a fost prins când transporta droguri cu genţi ale unei firme cunoscute de livrări la domiciliu. Motiv pentru care poliţiştii au făcut percheziţii la el acasă, unde au găsit cinci kilograme de canabis, 37.000 de lei şi 750 de euro, bani încasaţi în acea zi, potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT, scrie adevarul.ro.

  În timpul percheziţiilor, la uşa bărbatului şi-au făcut apariţia alţi doi traficanţi care s-au dat drept curieri. Cei doi urmau să ridice marfa pe care să o distribuie în oraş. Pentru a nu fi prinşi, discuţia la telefon era una codificată. În loc de 10 grame de canabis spuneau „o pizza vegetariană mare”, iar pentru 5 grame de droguri foloseau expresia „pizza vegetariană medie”.

  Alte comenzi primite de bărbaţi erau de „şampanie”, o sticlă însemnând un gram de stupefiante, sau de „prăjitură”, care însemna codificat un comprimat de ecstasy. Potrivit sursei citate, cei doi bărbaţi implicaţi au mai fost cercetaţi de poliţiştii antidrog şi în alt dosar care viza traficul de droguri.

  SURSA: adevarul.ro

  Foto cu caracter ilustrativ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.