Justiția este discriminatoare și fair-play totodată: numai dacă lucrezi pentru ea e voie să cadă ornamentele pe tine!

  de Lucian Valeriu | 29 aprilie 2015, 10:44 AM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Nu poți să zici că Justiția, prin Mi(ni)sterele sale, nu-i corectă… cel puțin în sensul spartan al termenului: uite, trotuarul care duce de la intrarea în Parchetele de pe lângă Judecătoria și Tribunalul Arad este interzis „omului de rând”! Numai dacă ești angajatul Ministerului Public sau al Penitenciarului – de la colț încolo… procurorii nu au voie decât până la colț! – ai privilegiul… dreptul recunoscut prin tablă indicatoare, de a cădea bucăți din clădire pe tine… ornamente… găinaț sau ce mai dă Dumnezeu să cadă! Ne-angajații în Justiție nu se bucură de acest extraordinar drept la liberă circulație! Oamenii cu alte joburi, dacă vor să cadă un pervaz pe ei, să treacă pe sub altele… nu de altceva, da-i plin!…
  Respectiv, pe fiecare să cadă ornamentele clădirii în care lucrează – să ajungă la toată lumea!

  Nici nu observam discriminarea asta dacă nu ne atrăgea atenția însuși domnul Sabin Mariș – fostul „prim” al Parchetului timp de mulți ani – care, venind și el, ca pensionarul în formă, să-și viziteze amical foștii colegi, nu înțelegea dacă el se mai bucură de privilegiul de a trece pe sub ornamentele care cad. „Ai` de presa mea!” – a exclamat când a văzut împrejumuirea… nu știm de ce…:)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.