marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Breaking News”, cad bucăți dintr-o clădire istorică. ISU a intervenit prompt, iar Primăria se roagă de proprietari

  de Special Arad | 29 ianuarie 2020, 4:25 PM | Știri Arad

  0

  Nu e prima oară când de pe fațada Palatului Nuemann au căzut pe trotuar bucăți din tencuială. S-a întâmplat și astăzi. Din fericire nimeni nu a fost rănit, pompierii ISU au intervenit pentru a asigura zona, iar Primăria, cu această ocazie, atrage atenția asupra necesității renovării clădirilor.

  Redăm, în rândurile de mai jos, comunicatul Primăriei Municipiului Arad în legatură cu incidentul de pe strada Horia nr. 1:

  „Poliţiştii Locali din cadrul Serviciului  de Ordine Publică şi Circulaţie 2 din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad au intervenit în cel mai scurt timp. Aceştia au asigurat şi au împrejmuit zona unde câteva fragmente de tencuială desprinse de pe unul dintre balcoanele Palatului Nuemann au căzut pe trotuar. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Prin Serviciul Dispecerat şi Monitorizare a fost anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a înlătura toate elementele care reprezentau o amenințare la siguranța celor care tranzitează zona.

  Ca de fiecare dată, Primăria Municipiului Arad atrage atenția asupra necesității intervenţiilor imediate în cazul imobilelor care din cauza avansatei stări de degradare, reprezintă adevărate pericole pentru cetăţeni.

  Municipalitatea este dispusă să devină partener cu deţinătorii acestor proprietăţi, mai ales în cazul imobilelor unde deţine la rândul ei cotă parte. Mai mult decât atât, Primăria Muncipiului Arad acordă o scutire de la plata impozitului timp de cinci ani celor care îşi reabilitează imobilele”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.