Iulian Stana, ultimul arădean ajuns în Guvernul României! Va fi secretar de stat la Ministerul Mediului

  de Lucian Dănilă | 14 iunie 2019, 6:58 PM | Politikos | Știri Arad

  0

  Iulian Stana este ultimul arădean care a fost cooptat în echipa guvernamentală. Reprezentantul ALDE Arad a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului.

  Noul secretar de stat de la Mediu are vârsta de 37 de ani, iar dincolo de politică, Iulian este lector universitar doctor în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. Ocupă și funcția de prodecan în cadrul Facultății de Medicină. A fost director în cadrul Departamentului de Ecologie și Protecția Mediului.

  A fost prezentat astăzi într-o conferință de presă la care au mai participat președintele ALDE Arad, Eudebiu Pistru și Octavian Potolia, președintele filialei ALDE Șofronea.

  „Îi mulțumesc deputatului Eusebiu Pistru pentru că m-a propus și m-a susținut pe funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului. Această numire mă onorează. Este o funcție foarte importantă pentru mine, dar eu consider că este la fel de importantă și pentru județul nostru. Sunt arădean, m-am născut aici și de aceea voi lupta pentru județul nostru. Voi încerca să reprezint județul cu mândrie. Sunt implicat în aspectele de mediu de foarte multă vreme, am avut proiecte pe mediu, cunosc problemele și nevoile pe mediu în Arad. Vreau să atrag cât mai multe finanțări pentru mediu”, a declarat Iulian Stana.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.