marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Italia modifică cerințele de intrare în țară. Ce se schimbă

  de Special Arad | 28 ianuarie 2022, 3:30 PM | Internaţional

  0

  Italia a decis să elimine obligativitatea prezentării unui test Covid negativ înainte de a intra în țară pentru călătorii care vin din statele Uniunii Europene și sunt vaccinați sau trecuți prin boală, începând cu 1 februarie, relatează Reuters, conform Digi24. UE a recomandat recent eliminarea restricțiilor suplimentare pentru cei care circulă în interiorul spațiului comunitar cu certificatul Covid.

  Ministrul italian al Sănătății, Roberto Speranza, a semnat un ordin prin care s-a decis ca persoanele care intră în Italia din ţările UE vor avea nevoie doar de un „green pass”, se arată într-un comunicat.

  Așa-numitul Green Pass este un document care arată că o persoană a fost vaccinată, s-a recuperat după boală sau a fost testată recent negativ.

  La finalul anului trecut, pe 14 decembrie, Italia a decis că toți vizitatorii UE trebuie să facă un test Covid înainte de plecare, indiferent că au fost vaccinați sau au trecut prin boală, pe fondul îngrijorărilor cu privire la răspândirea variantei Omicron a coronavirusului.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.