Update Ioțcu a pus circul de la CJA pe silent – iar circul nu a avut nimic împotrivă…

  de Lucian Valeriu | 9 octombrie 2014, 4:21 PM | Administraţie | Topic special

  2

  Motto: „Un țigan avea o iapă și iapa n-avea nimic împotrivă.” (folclor)

  Sincer, eu, unul, habar n-am de ce se mai obosesc consilierii ăia județeni să vină până în sala de ședințe pentru ca, timp de 3 (trei) minute, să facă exerciții de tracțiuni la o bară invizibilă de câte ori zice Ioțcu la microfon „pentru?”
  Pentru ca să ce?… Pentru ce nu trimit de acasă, de pe unde lucrează ei, de la birt sau, pur și simplu, de pe telefon, un mesaj cu DA și gata bâlciul?… Chiar nu-nțeleg. Numa` că e vorba despre un consemn ce scapă înțelegerii majorității…
  Locul ăla, bag sama, a ajuns un punct de întâlnire între omuleți gen „ne vedem la ceas” la „la statuie” – mai ales că-i plin de statui și de ceasuri acolo… n-ai cum să le ratezi – și mergem după aia unde avem treabă.

  Am fost și noi azi… să vedem dacă s-a mai schimbat ceva de pe vremea lui Parpală

  Da, s-a schimbat! Parpală are alți blugi… și nu-i mai el președinte de CJA… dar să nu ne grăbim. În chestiile esențiale, faza-i tot aia… zici că asiști la ceva ședință de inițiați cărora li s-au implantat cipuri… îi clar: nu-i pentru muritori… din 2000 mi-a fost clară chestia asta.
  Ziariștii sunt invitați să ocupe rândul de scaune lateral-dreapta, li se pun foile (alea de le-am pozat și le găsiți în galeria foto, să le vedeți și voi și să le citiți cu atenția cuvenită) în față și sunt serviți cu sărățele, pateuri sfârâmicioase, apă plată și apă minerală. Și fix asta și scriu după „alea trei minute”: sărățele, pateuri sfârâmicioase, apă plată și apă minerală. Când sunt cuminți și fac frumos, sunt răsplătiți cu o masă la Mocrea, sat zis mai nou Moara cu Noroc… pentru că până și norocul, la noi în județ, este cu „N” mare…
  Ziariștii arată bine, ziaristele și mai bine, sunt mulți și par fericiți.

  Dar azi (iaca, ieri deja) am zis că o fi mai diferit… că dacă tot îi circ, să nu ratăm evoluția

  de sub cupola de sticlă a scamatorilor… Și circ a fost… dar l-a pus Ioțcu pe silent! „În culise nu-i chiar liniște” – ne-au șoptit câțiva prieteni de-ai noștri care, până la următoarele audieri la DNA, Sultanul crede că-s și ai săi… dar în culise nu ne-au lăsat… iar noi, bine crescuți, n-am insistat că, nahh, îs culisele lor…
  S-a pariat că Guțu cu Țolea nu vin la ședință… că la ora 13 o să înceapă să sufle-n vuvuzele de o să spargă termopanele cu sunetul respectiv amplificat de imensitatea holului… dar, din nefericire pentru istoria circului local, au venit și au fost cuminți. Nici respirația nu li s-a auzit. Cei trei „mahări” nu s-au salutat… nici măcar nu s-au privit… doar s-au suportat timp de „alea 3 minute.” Ayatolahii și mujahedinii au votat, cum v-am zis, „pe bandă rulantă”… fac pariu că majoritatea habar n-având ce dreaq votează… și-au lăsat Ordinea de zi pe măsuțe și au plecat în treaba lor. Cei de la PSD au părăsit sala la jumătatea reprezentației… o să vedem în alt articol de ce… dar asta nu se pune – pentru că în CJA nu a fost și nu există opoziție.

  Special Arad a marcat încă un succes: Guțu n-a vrut să stea de vorbă cu noi! 

  Remus Guțu, vicepreședintele (crede el) CJA și, mai nou, membru în trupa de papagali ai Dresorului-din-umbră, n-a vrut să stea de vorbă cu noi – fapt care, de ce să n-o recunoaștem deschis?, ne umple de mândrie și de satisfacție intelectuală. Neuronii astfel economisiți am zis că-i folosim, iată, pentru articolul ăsta… că dacă ne primea în birou, sigur, numai chef de scris articole n-aveam la ora asta.
  Nici circurile nu mai sunt ce-au fost – am plecat constatând dezamăgiți…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oameni de afaceri din România: se impune clar un Nobel al prostiei românești! Finanțați instituirea acestuia și dați premii pe măsură scriitorilor de talia autorului de mai sus. Motivația juriului: pentru descrierea justă a personajelor politice românești, măscărici impregnați adânc în bâlciul prostiei și deșertăciunii, trufiei, avariției, luptei pt putere și îmbogățire, pt jaful sistematic practicat asupra propriei țări în perioada 1990-2014 (să zicem). Juriul Nobelului premiază stilul autorului care și-a înmuiat pana în ghena gândirii și acțiunii acestor personaje de origine română obscură.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.