Atenție! Mesaje false în numele ANAF!

  de Special Arad | 4 octombrie 2022, 3:43 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  ANAF atenționează cu privire la o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt anunțați că au „plăți fiscale restante”. Mesajului îi este anexat un document, „factura fiscală”, pe care ANAF vă sfătuiește să nu îl deschideți, în niciun caz!

  ANAF reiterează următoarele:
  •  nu deschideți aceste emailuri
  •  nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut
  •  nu transmiteți bani către conturile menționate!

  Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

  De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314.039.160.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.