Atac de tip mafiot! Mașinile unui fost președinte al Consiliului Județean Arad au fost vandalizate în fața casei

  de Lucian Dănilă | 28 noiembrie 2020, 1:33 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Adrian Țolea a fost președinte al Consiliului Județean Arad în perioada 2015-2016. El a asigurat interimatul pe această funcție după problemele cu justiția pe care le-a avut fostul președinte, Nicolae Ioțcu.

  Cariera politică a lui Adrian Țolea a luat o altă turnură. A candidat în acest an ca independent la Primăria comunei Livada, fiind în prezent consilier local în această localitate.

  Aseară i-au fost vandalizate mașinile. Țolea vorbește în postarea sa chiar de un „atac de tip mafiot”, argumentând acest lucru în textul pe care l-a scris. El crede că acest atac își are „seva” tocmai din luptele politice duse în cadrul consiliului local din Livada.

  Vezi mai jos postarea:

  „#atacdetipmafiot

  Din păcate, am constatat că azi noapte mi-au fost vandalizate mașinile aflate în parcarea din fața casei, fără să se fi furat ceva. Evident, am chemat poliția iar ancheta este în desfășurare, la fața locului fiind prezenți și criminaliști. Atacul, de tip mafiot, s a petrecut în jurul orei 01.00 azi noapte, când am auzit o bubuitură în fața casei. Fac un apel, pe această cale, la toți vecinii, din zona unde locuiesc, care au camere video instalate, să verifice filmările de azi noapte și dacă au imagini care pot ajuta să mi scrie în privat.

  Un astfel de atac nu poate fi catalogat decât ca un act de vandalism menit să intimideze. Ca urmare, nu pot să nu fac legătura cu proiectul politic la care m-am angajat în comuna noastră, candidatura mea pentru funcția de primar, numărul mare de voturi primite și nu în ultimul rând faptul că aseară primarul nu a reușit să și impună omul, de la PNL, pentru funcția de viceprimar. Consilierii locali care m-au susținut în campanie nu au votat candidatul susținut de către primar. Se pare că PNL Livada și primarul, deși au doar 4 consilieri din 13, vor să și construiască o majoritate de 7 consilieri prin presiuni și intimidare. Constat, cu amărăciune, că trecem de la incompetență la mafie.

  Este evident că cei care au făcut asta nu mă cunosc. Pe mine nu mă intimidează astfel de acțiuni ci chiar îmi dau un motiv în plus să continui proiectul politico administrativ la care m-am angajat”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.