Încă un arădean a murit de coronavirus. Numărul deceselor la nivel național ajunge la 34

  de Special Arad | 28 martie 2020, 10:39 PM | Coronavirus | Naţional | Știri Arad

  1

  Comunicat GCS: Au fost înregistrate încă 4 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. România a ajuns la un număr de 34 decese.

  31. Bărbat, 65 ani, jud. Arad, internat în Spitalul Județean Arad, transferat în data de 22.03.2020 în secția, iar în data de 25.03.2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase V Babeș Timișoara. Decedat în data de 28.03.2020. Comorbiditati HTA, obezitate.

  32. Bărbat, 67 ani, jud. Constanța, internat în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța din 25.03.2020. Decedat în 28.03.2020. Comorbiditati HTA, diabet zaharat.

  33. Bărbat, 43 ani, jud Suceava, pacient cu arsuri, transferat de la SJU SUCEAVA și operat în Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie București. Decedat 28.03.2020.

  34. Femeie, 61 ani, jud Hunedoara, internată în ATI Spitalul Județean Deva, confirmata cu COVID 19 în data de 28.03.2020, decedată în 23.03.2020. Comorbiditati boli cardiovasculare.

  În toate cazurile sunt anchete epidemiologice realizate sau în desfășurare.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ar fi timpul sa se faca o descriere amanuntita a testelor pentru coronavirus.Cum se face diferentierea de restul virozelor mai putin agresive? Ce tot scrieti de comorbiditati? Acei oameni au decedat implicit din cauza covid 19,sau patologia preexistenta oricum a avut riscuri majore? Ce se intampla cu bolnavii cronici,multi avand un acces foarte limitat la medici,investugatii si tratamente?Sau de acum inainte ,s-a dat decret’ ca alte boli nu pot exista? Toti oamenii grav bolnavi vor crapa exclusiv ca o consecinta a coronavirusului? Cine va mintit ca orice tuse trebuie sa fie suspecta? Mai documentati-va din lucrari de medicina,ce este de fapt tusea,febra si cate cauze are.De ex.toti fumatorii au bronsita cronica si tusesc des(fenomenul se numeste toaleta bronhiilor).Si cu tusea lor cu tot traiesc zeci de ani dupa primirea diagnosticului.Nu-mi permite spatiul ca v-as putea scrie si alte aspecte,nu doar interpretare simptomatologica.Mai luati in calcul si cine va iesi in castig dupa ,stingerea’ virozei.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.