În ultimele 24 de ore, 171 de arădeni s-au îmbolnăvit, iar alți 170 s-au vindecat de Covid. Care e numărul total de cazuri active la ora actuală pe raza județului

  de Raluca Medeleanu | 22 noiembrie 2020, 3:18 PM | Coronavirus | Știri Arad

  2

  imagine cu rol ilustrativ / pietoni pe Bvd. Revoluției

  În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.837 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care un număr de 171 au fost identificate pe raza județului Arad.

  Totodată, în ultimele 24 de ore, un număr de 170 arădeni s-au vindecat de Covid-19.

  În ceea ce privește totalul de decese raportate la nivel național, din nefericire din totalul de 131 înregistrate de la ultima raportare, 2 au fost raportate la Arad.

  La ora actuală, în județul nostru există un total de 2920 de arădeni îmbolnăviți cu Covid-19. Aceștia sunt fie izolați la domiciliu, fie internați pe secțiile Covid ale spitalelor arădene.

  În ceea ce privește rata de incidență, municipiul Arad figurează cu 8,44, iar întregul județ cu 5,84 la mia de locuitori.

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.