În sfârșit, avem știre cu Remus Guțu: i-a luat poliția carnetul!

  de Special Arad | 30 aprilie 2014, 11:39 AM | Pamflet

  0

  Remus Guțu… teoretic, vicepreședintele Consiliului Județean Arad… practic, un băiat, și el, acolo, care transpiră enorm în timp ce citește – de aia nici nu-l roagă nimeni să facă asta înainte de a semna acte oficiale – a intrat, în sfârșit, în atenția noastră ca subiect de presă. În solidar cu colegul său de IQ și dume politice, Cătălin Țițirigă, și-a autodesființat carnetul de conducere încălcând niște reguli… oricum, ce mai contează care reguli?… n-am observat ca ăștia să respecte vreo regulă de asta așa… pentru populime.
  Domnul Guțu, deci (moamăăă… cum sună asta cu „domnul Guțu”!) poate să recurgă la un truc, pe cât de  popular, pe atâta de tipic la ei în partidul cu ideologie comunist-tibetană și să-și facă șeful-guru să zâmbească a autosatisfacție dacă-și ia o rablă second-hand, o tunează, îi pune motor sub 5o cmc, trăgându-și, astfel, un DDmobil de curse scurte… De exemplu, ar putea face ture cu el în jurul clădirii CJA și, nu că s-ar alege cu cine știe ce popularitate, dar măcar ar afla lumea că există și sub altă formă decât ca jebul mișcător în care-și ține Ioțcu pixul ăla care nu scrie… Dacă-l ia cu el și pe Cătălin, inocentul copil de casă al lui Falcă, poate candida cu reale șanse de succes la cuplu anului…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.