marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CULISE: Dimploma „Strânge omul ca furnica” merge la Țițirigă! Tot strânge ăsta!

  de Special Arad | 29 decembrie 2016, 5:32 PM | Pamflet

  0

  Haideți măi, iar vă luați de Țițirigă? Omul face ce poate, dă din coate, strânge partide să dea bine la curriculum, chiar dacă unele ajung scrum… El vrea să strângă tot ce se poate, admirabil lucru că nu e mână largă! Exemplu: trecerea de la PP-DD la PDL.

  Apoi (sau înainte de asta, nu mai știm, că omul este argint viu, piper, nu alta!), s-a apucat de adunat puncte și kilometri pe vitezometru, până i-au suspendat carnetul! Exemplu: cei 107 kilometri pe care i-a avut în localitate.

  Doar nu credeați că în două fraze scurte am terminat cu lista? Ei, aș! Astea-s doar așa, „highlights”!

  Avid cititor al lui La Fontaine și continuator al tâlcului, Țițirigă a trecut la lucruri mai de…. high society. A început să strângă oameni, să facă colecție de ei. Numai că nu o face așa pe rând, unul câte unul, da de unde! El vrea tot odată. A vrut să fie Țiriac pentru o zi (mersi Costele pentru punch line! Ești un moldovean, comediant pe bune!), așa că i-a strâns pe toți de… mână la ziua lui Neluțu Cristina. Exemplu: chermeza de la Coandi unde în opening act, leading act și grand finale a fost Tinu.

  „Tinule! Bag-o pe aia cu furnica!”, striga nea Țiți, veselie mare. Și dă-i Tinule, nu te lăsa!

  Și dă-i și tu, Țiți, strânge, tată, tăt ce poți! Iacătă și d-aci de la noi, a treia dimplomă! Hai noroc și la mai multe… ce vrei tu! 🙂

  titiriga

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.