luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cătălin Țițirigă și al lui sondaj au luat o țeapă și… sunt pe făraș?

  de Special Arad | 16 februarie 2016, 10:48 AM | Culise

  1

  Din informațiile pe care le deținem nu doar Remus Guțu este atât de supărat pe PNL încât a decis să spele toate rufele mai mult sau mai puțin murdare (nu suntem convinși că înțelege bine ce face…vezi AICI) pe care le mai are, în fața publicului arădean. Fratele său de cruce de pe vremea când Dan Diaconescu – OTV – PPDD era liber, Cătălin Țițirigă, viceprimarul Aradului, s-a trezit că este și el în niște „corzi” din care nu are cum să iasă nevătămat.

  Surse bine informate susțin că lui Țițirigă, la un moment dat, conducerea PNL i-a promis că-l va lăsa sa candideze la (o) primărie pentru că a fost cuminte patru ani… dar nu i-au spus de la început despre care e vorba. Bineînțeles că nu a Aradului, unde postul este „betonat” (până la proba contrarie) pentru Gheorghe Falcă. Ca să scape de el, mai-marii PNL i-au dat de înțeles că poate candida, nu la Vladimirescu, acolo unde își construiește casa, ci la Chișineu Criș. Acum, într-adevăr, nu putem băga mâna-n foc pentru ce i-au indicat Chișineu Criș: că au vrut să-l trimită departe de sediul PNL sau că nu există un contracandidat pentru Burdan în „orașul lui Burdan”?

  Luându-și rolul în serios și uitându-se în oglindă în timp ce își spunea „Eu pot, eu pot…”, Țițirigă ar fi comandat un sondaj (pe banii lui…de aia jalea e și mai mare!) în urma căruia să afle cum stă…cu procentele bineînțeles. Rezultatul: n-am vrea să spunem că Țițirigă are șane să câștige Chișineu-Criș-ul așa cum noi avem șanse să punem o reclamă pe Empire State Building! Dar e cert că acum, de curând, i-a fost tăiată „macaroana”. Nu o sa fie candidat! Sau o să fie, dar nu eligibil…

  Și-atunci ce să facă? S-a întâlnit cu Guțu, duminică, au mâncat o prăjitură și… Remus a început scandalul, ieri. Oare, Cătălin, pe când?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.