duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Iacob, „out”! Balauru va fi titular la ultimul meci pe teren propriu al Bătrânei Doamne

  de Lucian Dănilă | 7 mai 2022, 9:10 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Iacob s-a accidentat în secunda zece a meciului de la Craiova și ratează ultimele două jocuri din acest campionat ale Bătrânei Doamne. O contuzie puternică la laba piciorului îl ține în tribune pe titularul obișnuit din poarta echipei arădene, astfel că locul său va fi luat de Dragoș Balauru.

  În această săptămână, conducerea clubului UTA a anunțat prelungirea contractelor cu nouă dintre jucătorii din actualul lot. Printre cei nouă jucători se află și Dragoș Balauru, portarul care va continua cel puțin un an să îmbrace tricoul grupării arădene.

  Lipsește însă de pe acea listă Florin Iacob, portarul sosit la Arad în vara anului 2019. Evoluțiile sale la Arad au fost apreciate și de selecționerii Mirel Rădoi și Edward Iordănescu, fiind convocat la câteva acțiuni ale echipei naționale, fără a reuși să debuteze.

  Cum discuțiile pentru prelungirea contractului cu Iacob nu au fost încă demarate, apare și posibilitatea ca meciul de la Craiova să fie ultimul pentru el în tricoul Bătrânei Doamne. În acest sezon, Iacob este portarul din Liga 1 cu cele mai multe meciuri în care nu a primit gol, 16.

  Florin Iacob este singurul jucător adus la Arad în vara anului 2019 care a făcut parte din lotul cu care UTA a obținut promovarea. Dintre jucătorii care au îmbrăcat tricoul echipei arădene în acel sezon au mai rămas doar tinerii Miculescu, Isac și Hrezdac.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.