marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Căpitan în fieful „Regelui”. „Este o onoare să am banderola pe mână”

  de Lucian Dănilă | 20 noiembrie 2021, 2:04 PM | Sport

  0

  Dragoș Balauru a fost titularizat de Gyuszi Balint la meciul cu CS Mioveni și, deși nu a avut prea mult de lucru, s-a remarcat printr-o intervenție excelentă la mingea trimisă cu capul de Garutti, intervenție care a ajutat la obținrerea acelui punct.

  S-a vorbit mult și despre faptul că Dragoș, jucător care până la Mioveni nu a jucat niciun meci în actualul sezon al Ligii 1, a purtat banderola de căpitan. S-a mai întâmplat acest lucru și la partida din Cupa României pierdută de UTA la Filiași.

  „Încă din vară s-a stabilit că eu sunt cel de-al doilea căpitan al echipei. Primul este Ioacob, apoi eu”, spune portarul Bătrânei Doamne.

  „Este o onoare să am banderola UTA-ei pe mână. Mă simt mult mai bine, mai încrezător în teren și așteptăm și suporterii lângă noi. Nu am fost surprins absolut deloc când am primit banderola, pentru că eu sunt al doilea căpitan al echipei din vară, din cantonament. Aşa a decis Mister. Nu ştiu cum acceptă Florin statutul de rezervă, dar ținând cont că eu am acceptat acest lucru și s-a spus mereu că suntem doi portari de aceeași valoare, nu ar trebui să fie probleme. Din ce știu eu, sigur nu sunt. La antrenament totul decurge normal”, spune Balauru.

  Referitor la partida din această după amiază de pe terenul echipei Farul, Balauru spune: „Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă ce are numai un singur meci pierdut acasă, iar din acest punct de vedere statistica îi ajută. Punctul lor forte este atacul, au doi atacanți buni, Jefte și Ganea, practică un joc de posesie foarte bun ce le aduce mingea în față. Îl au și pe Adi Petre, care a reușit să marcheze, însă – deocamdată – nu a fost titular. Va fi un meci foarte important, deoarece ambele echipe sunt în lupta pentru o poziție de play-off și își doresc să fie acolo. Așadar, din acest punct de vedere, sâmbătă vor fi puse în joc trei puncte mari. Pe de altă parte, mai sunt partide multe până la finalul returului când se va trage linie”

  Pe locul 8 la finalul turului, UTA speră la un rezultat bun în fieful „Regelui” Gică Hagi. Balauru, ca și ceilalți colegi ai săi, speră ca UTA să se claseze la finalul sezonului regulat între primele șase echipe: „Nu știu unde ne vom clasa la finalul sezonului regulat, sper să fim între primele șase. Noi luăm fiecare meci în parte, adunăm puncte și la final vom trage linie”, a încheiat Balauru.

  Partida Farul – UTA începe la ora 15 și va fi televizată.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.