Heineken a tranformat visul unui microbist într-o farsă colosală… și o super reclamă

  de - | 15 martie 2016, 2:11 AM | Stuff | Video

  0

  Poate farsele nu mai sunt la modă, dar agenția Publicis Italia a reușit dintr-un astfel de moment să facă o super reclamă pentru brandul Heineken, scrie AdWeek.com, citat de PaginadeMedia.ro.

  Victima farsei, un microbist înfocat, primește o invitație, doar pentru el, la meciul A.S Roma – Real Madrid, dar este într-o mare dilemă. Ce să le spună prietenilor, cu care trebuia să vadă meciul, acasă?

  Scenariul unei reclame cu fapte 100% reale, care l-a bulversat total pe cel “țintit”:

  Simone este un mare fan al fotbalului care urmărește de obicei UEFA Champions League alături de prietenii săi, acasă. Primește însă o invitație la un meci la meciul A.S. Roma-Real Madrid care a avut loc pe 17 februarie. O singură invitație, care a generat o dilemă: să se bucure de meci pe stadion sau să păstreze tradiția și să urmărească partida din fața televizorului alături de cei trei prieteni ai săi?

  Ce a ales? Le spune sau nu? Găsește o falsă scuză? Merge la meci, dar pe stadion, surpriză: prietenii săi îi bat obrazul, de pe canapeaua de acasă, direct pe ecranul uriaș al stadionului. “Mai ai o șansă”, îi spun prietenii lui Simone, total stupefiat. “Te așteaptă un elicopter afară, te va aduce la noi, acasă”. Simone pleacă de pe stadion, urmează traseul, deschide o ușă și … a doua supriză: cei trei prieteni îl așteaptă nu acasă, așa cum părea inițial, ci în cel mai bun loc din stadion, într-un decor care a reprodus perfect camera de acasă în are urmărea cu amicii meciurile de fotbal.

  “În spot nu apare nici un actor, toate personajele sunt autentice”, au spus reprezentanții Publicis Italia.

  Într-o săptămână de la lansare reclama Heineken a fost urmărită de peste 300.000 de ori pe YouTube.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.