Guvernul Câțu a decis: spectatorii au acces pe stadioane din acest weekend doar dacă sunt vaccinați sau au test COVID negativ!

  de Lucian Dănilă | 14 mai 2021, 10:23 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Guvernul a decis în ședința din această seară noile măsuri de relaxare și normele după care vor fi implementate acestea începând cu data de mâine, 15 mai 2021. Facem referire acum doar la subiectul legat de prezența spectatorilor la competițiile sportive desfășurate în aer liber.

  „Se crează posibilitatea ca în spaţiile deschise competiţiile să se desfăşoare cu prezenţa spectatorilor, cu ocuparea a 25% din locuri. La aceste evenimente vor participa doar persoane vaccinate sau persoane care prezintă un test negativ pentru coronavirus”, se arată în hotărârea Guvernului.

  Astfel, meciul UTA – Gaz Metan, care va avea loc duminică de la ora 14, se poate juca cu spectatori, în limita a 25 la sută din capacitatea arenei „Francisc Neuman”, echivalentul a aproximativ 2.700 de spectatori, dar numai dacă fac dovada vaccinului (10 zile de la schema completă) sau a unui test PCR negativ în ultimele 72 de ore, sau test antigen în ultimele 24 de ore.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.