Grupul parlamentar ALDE a exclus partidul lui Tăriceanu și cere ALDE Europa să facă la fel

  de - | 25 aprilie 2019, 6:14 PM | Politikos

  0

  Votul dat miercuri de partidul lui Călin Popescu Tăriceanu pentru modificarea codurilor penale în beneficiul infractorilor l-a determinat pe Guy Verhofstadt să excludă din grupul parlamentar pe care îl prezidează partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. Verhofsdatt cere ALDE Europa să procedeze la fel, de urgență, scrie ziare.com.

  „Din păcate, situația din România continuă să regreseze. Grupul ALDE a decis la începutul lunii aprilie să excludă ALDE România. Așteptăm ca și partidul ALDE să urmeze această decizie și să excludă oficial ALDE România din familia noastră politică, cât de curând posibil”, a anunțat Verhofstadt pe contul de Twitter.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.