Fostul primar al Călărașiului și lider al organizației județene PNL a murit în această dimineață! Era infectat cu coronavirus

  de - | 12 octombrie 2020, 10:52 AM | Naţional

  0

  Primarul în funcție al orașului Călărași și lider al organizației județene a PNL, Dan Drăgulin, a murit din cauza noului coronavirus.

  Primarul era internat la Spitalul ”Matei Balș” din Capitală și a încetat din viață în această dimineață. Potrivit apropiaților el suferea de diabet.

  Daniel Ştefan Drăgulin (PNL), primar al municipiului Călăraşi din 2012, a pierdut cursa electorală pentru un nou mandat, fiind învins, la scrutinul din 27 septembrie, de către candidatul PSD Marius Grigore Dulce, consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.

  Liberalii au transmis condoleanţe familiei.

  “Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călăraşi în perioada 2012-2020, preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al PNL. Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naţionale pentru toţi cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, afirmă liberalii într-un comunicat.

  Dan Drăgulin a candidat la alegerile din 27 septembrie la funcţia de primar al Călăraşiului, însă nu a obţinut un nou mandat.

  sursa: știripesurse

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.