marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șase copii s-au intoxicat cu antibiotice, în județul Călărași. Mama lor le-ar fi dat într-o zi doza pentru o lună

  de - | 27 iunie 2023, 7:30 PM | Naţional

  0

  (foto: Departamentul pentru Situații de Urgență)

  Șase copii, frați, din localitatea Dragalina din județul Călărași, au fost preluați de echipaje SMURD, inclusiv de trei elicoptere, și duși la spital în București după ce s-au intoxicat cu un antibiotic folosit pentru tratatea tuberculozei, având un caz în familie. Primele informații arată, conform Digi 24, că mama acestora le-ar fi administrat greșit medicamentul și le-ar fi dat într-o zi doza pentru o lună, scrie HotNews.

  Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Călărași a declarat pentru HotNews.ro că este vorba despre șase din cei opt copii ai unei familii din Dragalina. Copiii au vârste cuprinse între 3 și 16 ani.

  Conform sursei citate, cei șase copii s-au intoxicat cu un antibiotic, nefiind clar până acum ce s-a întâmplat exact. Un vecin al familiei acestora a sunat la 112, iar copiii au fost preluați de echipaje SMURD pentru a fi duși la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.