Fost candidat la primăria Aradului, Sebastian Bulumac intră la Plus

  de Special Arad | 19 octombrie 2019, 4:51 PM | Politikos

  1

  (foto: Anamaria Tatu)

  Fostul candidat la Primăria Aradului la alegerile din 2016, Sebastian Bulumac și-a anunțat săptămâna aceasta aderarea în partidul PLUS. Sebastian Bulumac consideră că acesta este: „Un pas către zona politică vine în mod natural ca o continuare a implicării civice”.

  Încă nu putem spune dacă acesta va fi unul din candidații pentru postul de primar, mai mult decât atât acesta nu a făcut vreo declarație în acest sens. AICI puteți citi postarea completă care îi aparține.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.