marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Femeie însoţită de trei copii, lovită cu piciorul în cap de hoţul pe care a încercat să-l oprească la Iulius Mall Timişoara

  de - | 5 mai 2021, 6:06 PM | Regional

  0

  O femeie din Timișoara susţine că în timp ce era lovită de un hoț, agentul de pază din incinta centrului comercial nu a schiţat niciun gest să-l prindă pe bărbat, dar nici trecătorii nu au fost mai săritori.

  Raluca Creangă, însoţită de trei fetiţe între 5 şi 11 ani, a trecut prin clipe neplăcute la Iulius Mall din Timişoara. Aceasta a povestit că în timp ce se pregătea să plece din mall, un hoţ fugea pe scări cu o poşetă în mână, iar în urma ei alerga o femeie care striga după ajutor. S-a pus în faţa hoţului şi a încercat să-l oprească. N-a avut succes. A fost lovită cu piciorul în cap şi a căzut pe scări împreună cu una dintre fetiţe.

  Timişoreanca mai spune că în tot acest timp agentul de pază din incinta centrului comercial, angajat al magazinului Zara, nu a schiţat niciun gest să-l prindă pe hoţ, dar nici trecătorii nu au fost mai săritori.

  „Toată scena s-a petrecut în faţa unui agent de pază, aflat în faţa magazinului Zara, care nu a schiţat măcar un gest de a-l prinde pe hot/atacator. Poate vă întrebaţi de ce am intervenit, ce vă pot spune e că, consider normal să luam atitudine şi aş face-o din nou. Problema mea este că mă deranjează teribil că acest atac s-a întâmplat în incinta unui centru comercial, unde există agenţi de pază şi nu pe o alee întunecată şi totuşi nimeni nu a luat atitudine,” a spus femeia.

  Citeste întreaga întâmplare, precum și reacția conducerii mall-ului, pe Adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.