sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Primark îşi deschide magazin la Timişoara

  de Special Arad | 20 noiembrie 2023, 12:40 PM | Știri Arad

  0

  Noul magazin al retailerului Primark se va deschide în a doua jumătate a anului 2024 în Timișoara, acesta fiind cel de al treilea magazin al companiei în România.

  Primark, retailerul de modă internațional, a anunțat luni că intenționează să deschidă un al treilea magazin în România, în Iulius Town Timișoara, pe o suprafață de 3.000 de mp. Magazinul va fi prima locație Primark din vestul țării, după intrarea de succes pe piața românească, în decembrie 2022, odată cu deschiderea primului magazin în ParkLake Shopping Centre, București. Şase luni mai târziu, în iunie 2023, retailerul a deschis un al doilea magazin, în Centrul Comercial AFI Cotroceni.

  Primark, prețuri accesibile

  Primark le propune clienților săi îmbrăcăminte modernă la prețuri accesibile, fiind una dintre cele mai cunoscute companii din domeniu în Europa, tocmai datorită prețurilor practicate. Potrivit companiei, în prezent, 50% din hainele Primark sunt realizate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse sustenabile, iar retailerul s-a angajat să atingă pragul de 100% până în 2030.

  Înființat în Irlanda în 1969, sub marca Penneys, Primark este un retailer de modă internațional cu peste 70.000 de angajați în 16 țări din Europa și SUA, care deține peste 400 de magazine la nivel global și continua să se extindă pe piețe noi. Obiectivul Primark este  să ajungă la un număr de 530 de magazine până la sfârșitul anului 2026, intrând până atunci inclusiv pe noua piață din Ungaria.

  Citește și:

  Mare de oameni la deschiderea AFI Arad, miercuri seară | Galerie foto

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.