vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mare retailer de modă german, cu magazin la care mergeau mulți arădeni la Iulius Mall, intră în insolvență

  de Special Arad | 8 martie 2023, 8:37 AM | Internaţional

  0

  Iulius Mall Timișoara

  Cel mai mare retailer de modă german, Peek&Cloppenburg, a cerut intrarea în insolvență. Compania a obținut în instanță protecția împotriva creditorilor și permisiunea reorganizării activității în baza legislației germane.

  Procedura vizează reorganizarea companiei sub supravegherea instanței și sub îndrumarea unui administrator extern. Această măsură implică și desființarea unor locuri de muncă, potrivit presei germane. Pandemia a dus la o scădere masivă a vânzărilor, punând presiune pe lichiditățile companiei, explică grupul de retail. În plus, comportamentul de consum al clienților continuă să fie reținut din cauza războiului din Ucraina.

  Peek&Cloppenburg are magazine și în România, cel mai apropiat pentru arădeni fiind cel din Iulius Mall Timișoara. De menționat și că prețurile produselor de la Peek & Cloppenburg au crescut considerabil în ultima perioadă.

  Citește mai mult pe profit.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.