Update S-a aruncat de la etajul al doilea de la Iulius Mall! Medicii l-au resuscitat, dar bărbatul și-a pierdut viața în mâinile lor

  de Lucian Dănilă | 29 iunie 2020, 2:49 PM | Regional

  0

  Un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al complexului comercial Iulius Mall din Timișoara. S-a întâmplat în această după amiază în interiorul mall-ului.

  A fost apelat imediat numărul de urgență 112, iar un echipaj medical încearcă să-l resusciteze pe bărbat.

  Cel mai probabil a fost vorba despre o tentativă de suicid, martorii oculari spunând că bărbatul s-a aruncat efectiv de sus.

  Vom reveni cu detalii

  UPDATE

  Medicii au încercat vreme de mai bine de 40 de minute să-l resusciteze, dar inima bărbatului a cedat în cele din urmă. S-a declarat decesul, iar acum organele de anchetă urmează să investigheze ce anume l-a făcut pe cel care s-a aruncat de la etaj să recurgă la acest gest.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.