Fără spectatori pe stadioane în weekend! Suporterii, victimele unui stat incompetent

  de Lucian Dănilă | 15 mai 2021, 4:16 PM | Sport

  1

  În România, ceea ce se spune joi nu se poate realiza nici măcar duminică… Președintele Klaus Iohannis a rostit joi, cu toată gura, cu toți dinții, cu subiect și predicat: „Activitățile sportive din acest weekend se pot desfășura cu spectatori în limita a 25 la sută din capacitatea stadioanelor”. De atunci, „Guvernul meu”, nu a reușit să întocmească un ordin comun care să permită cele spuse de el.

  Mulți suporteri amintesc pe rețelele de socializare renumitele plăcuțe suedeze. Pentru că tot am vorbit de… guriță.

  Sunt mii de oameni din România care nu aveau altă dorință în acest weekend decât de a-și susține echipele favorite. Nu este posibil acest lucru pentru că oamenii din Guvernul Cîțu, miniștrii de la Sănătate sau de la Sport, plătiți cu bani mulți din banii publici, nu au fost în stare să semneze și să întocmească un ordin comun.

  Cluburile erau pregătite să primească fanii pe stadioane. Au declarat acest lucru și cei de la Craiova, și cei de la UTA care au și achiziționat 2.000 (!) de teste antigen, dar toate s-au lovit de incompetența Statului Român.

  Astfel, meciul UTA – Gaz Metan, ultimul din acest campionat pe care echipa arădeană îl joacă pe teren propriu, se va juca cu tribunele închise, fără spectatori.

  În acest sens, UTA Arad a și publicat un comunicat pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

  „Ne pare enorm de rău că nu am reușit să le oferim abonaților noștri ocazia să fie prezenți în tribune la un meci al echipei noastre. Am depus eforturi mari pentru ca acest lucru să fie posibil, alături de Prefectura Arad, de Direcția de Sănătate Publică Arad. Cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Arad și DSP Arad, puneam la dispoziția abonaților gratuit 2000 de teste rapide antigen.

  Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției nu a dat aviz favorabil disputării meciului UTA – Gaz Metan Mediaș cu public, invocând lipsa unui ordin comun din partea Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.

  Din păcate, ne puteți susține la acest joc doar prin achiziționarea biletelor virtuale (la adresa uta.iabilet.ro).

  Nu dăm niciodată înapoi!”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.