joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Badea: „A fost o pregătire mai mult pentru ceea ce urmează”

  de Lucian Dănilă | 2 aprilie 2022, 6:14 PM | Sport

  0

  Ionuț Badea, antrenorul echipei UTA, a recunoscut că jocul cu Gaz Metan a fost un bun prilej de a pregăti jocurile care urmează, cu adversari mult mai grei decât cel întâlnit astăzi. Gaz Metan fiind o echipă formată în majoritate din tineri născuți în 2003, a fost tratată în unele momente cu un „anume complex de superioritate”, recunoaște antrenorul, dar până la urmă contează rezultatul și meciurile care urmează.

  „Au fost trei puncte scontate pe care am reușit să le luăm, nu ne gândeam la un alt rezultat, a fost chiar o pregătire mai mult pentru ceea ce urmează însă nu puteam vorbi cu jucătorii despre acest aspect ci mai degrabă despre a rămâne concentrați și a fi agresivi cu o echipă tânără și foarte tânără astfel încât să marcăm repede și apoi să punem în aplicare ceea ce gândim despre echipa pe care o pregătim în momentul de față.

  Astăzi ați văzut și jucători tineri care au intrat și care este evident că nu sunt pregătiți pentru Liga 1 dar sper ca ușor, ușor ei să se dezvolte atât fizic cât și ca mentalitate astfel încât să ne bazăm pe ei mai mult. Eu mă bucur că echipa a făcut un meci bun. Faptul că echipa adversă nu avea o calitate superioară a generat un oarecare complex de superioritate jucătorilor noștri, astfel că ați văzut poate în locul unei pase decisive un șut neinspirat la poartă sau momente în care am fi putut acționa mai atent atât pe fază ofensivă cât și defensivă, dar era normal să existe acest complex de superioritate pentru că, până la urmă, nimeni nu-i perfect.

  Era important să-l menținem la un nivel mic însă, astfel încât să nu avem probleme“, a declarat la finalul partidei Ionuț Badea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.