marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Experiență traumatizantă într-un spital din vestul țării. Un bărbat infectat cu Covid-19 a bruscat o asistentă și a amenințat că se aruncă pe geam dacă nu este externat

  de - | 9 august 2020, 2:30 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Regional

  1

  Un bărbat de 70 de ani, infectat cu COVID-19, a vrut să sară de la geamul unității medicale, pentru că nu-și mai dorea să stea internat, relatează Realitatea Plus.

  Incidentul s-a petrecut la spitalul din Lugoj, acolo unde bărbatul era internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) pentru că prezenta unele probleme respiratorii ca urmare a infectării cu COVID-19.

  Medicii spun că acesta ar fi fost recalcitrant încă de la momentul internării sale, ajungând până acolo încât să bruscheze o asistentă.

  Pentru că a vrut să plece din spital, după ce a fost mutat la secția ATI, a amenințat că se va arunca pe geam.

  Deoarece conform legii nu l-au putut reține în spital fără voia lui, medicii i-au dat voie să plece acasă pe propria răspundere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.