Experiență traumatizantă într-un spital din vestul țării. Un bărbat infectat cu Covid-19 a bruscat o asistentă și a amenințat că se aruncă pe geam dacă nu este externat

  de - | 9 august 2020, 2:30 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Regional

  1

  Un bărbat de 70 de ani, infectat cu COVID-19, a vrut să sară de la geamul unității medicale, pentru că nu-și mai dorea să stea internat, relatează Realitatea Plus.

  Incidentul s-a petrecut la spitalul din Lugoj, acolo unde bărbatul era internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) pentru că prezenta unele probleme respiratorii ca urmare a infectării cu COVID-19.

  Medicii spun că acesta ar fi fost recalcitrant încă de la momentul internării sale, ajungând până acolo încât să bruscheze o asistentă.

  Pentru că a vrut să plece din spital, după ce a fost mutat la secția ATI, a amenințat că se va arunca pe geam.

  Deoarece conform legii nu l-au putut reține în spital fără voia lui, medicii i-au dat voie să plece acasă pe propria răspundere.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.