Update E ziua lui Nicolae Ioțcu. Tu ce cadou i-ai oferi?..

  de Lucian Valeriu | 18 octombrie 2014, 4:31 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  8

  UPDATE: Amu, la mahmureală, ar mere un contract pe termen lung cu penitenciarul… Mă refer, desigur, la o relație contractual-economic-adinistrativă. Păi cum?… când ai Spitalul județean, ai Psihiatria, ai Mocrea + Moara cu Noroc – cum să n-ai și Penitenciarul?!


  Azi e ziua lui Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad, un omuleț de care, după cum știți, ne place… că ne da mereu subiecte care nici să tușim în liniște nu ne lasă. Baronul de Căprioara își sărbătorește  cei 47 de ani de viață,  dintre care cel puțin ultimii cu noroc… unde altundeva dacă nu la Moara cu Noroc?… deci la Moara cu Noroc. Va avea, desigur, invitați și autoinvitați cu ghiotura… mii de invitați va avea… iar aceștia, cu siguranță, îi vor aduce fel și fel de cadouri: mii de cadouri.

  Grea sarcină – m-am gândit eu astăzi rulând prin zonă – să-i iei cadou lui Ioțcu: ce Dumnezeu să-i duci lui Ioțcu cadou? – a fost  întrebarea zilei… a zilei sale de nastere… Ce să-i iei unui barosan care are tot – dar, totuși, vrea mai mult?… Ce? Poate să i-l aduci pe Dumnezeu în persoană, pentru un interviu de 5 minute… așa cum alții, mai lipsiți de imaginație, aduc stripteuze în tort.

  Știu: o să primească circa 387 de icoane… toate din aur de 24, sfințite la Athos… un raft de Biblii în cutii de piele bătute cu cristale Swarovski… o brichetă din diamant din care iese direct Lumina Sfântă de la Ierusalim… 15 cisterne de whiskey de pe timpul lui Marco Polo, un buncăr în Oklahoma, 294 de puști de vânătoare și o lunetă care bate din Vladimirescu până în baia lui Falcă, un milion opt sute de plicuri cu diferite hârtii în ele, DVD-uri cu filme despre el… multe, multe cadouri o să primească Ioțcu de ziua lui.
  Tu ce cadou i-ai da lui Ioțcu de ziua lui?… chiar.

  Că, uite, eu i-am dat, în afara de lista asta cu sugestii și miștouri (plus faptul în sine că am scris despre el), exact ceea cred spre sigur că și-ar dori: absența noastră de la ziua lui.
  Tema de casa, deci: dă-i și tu un cadou lui Ioțcu de ziua lui!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O internare in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, creatia domniei sale pe banii nostri! Ii asigura Teodora vreo rezerva VIP in care sa aiba conditii mai bune ca la penitenciar, ca de ingrijiri medicale nu poate fi vorba! Sa va dea Dumnezeu sanatate conasule ca in spital pacientii traiesc in ciuda ingrijirilor medicale!

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Un mandat de aducere la profesia de bază: fochist! În timpul liber să lucreze la Special redactând articole laudative via falcă. Tot în timpul liber brancardier la județean, consilier pacienți la psihiatrie, confecționer meniuri cu degustare în toate spitalele și tot în timpul liber obligatoriu învățare pederost ”Moara cu noroc”. Să caute în librării așa: Moara cu noroc” de Ioan Slavici. Nu am siguranța că știe cine a scris-o. Și tot în timpul liber să învețe din ce se compune Lumina Sfântă sau câte localități sunt în județul arad, sate, cătune, biserici, școli, primari, cimitire, muzee. În timpul liber, of course, o dare de seamă amplă despre activitatea sa – CU CIFRE – la Consiliul Județean. În timpul rămas să-și exercite profesia de bază, fochist. Deci, cadou: un MANDAT de ADUCERE aminte că la moară, fie ea cu noroc sau fără – totul se face praf.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.