duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivApele se întorc la matcă: Falcă trage iar lângă Ioțcu! – mega-paranghelie liberală organizată la Vladimirescu

  de Alin Olteanu | 21 iunie 2019, 11:54 AM | Culise

  3

  Acum, că fostul președinte al CJ Arad, Nicolae Ioțcu, a ieșit din închisoare și trandafirii de la vila sa din Vladimirescu au înflorit spectaculos, nu mai e o problemă pentru foștii colegi din PNL să se apropie de el. Astfel, de la surse care nu au dorit să-și dezvăluie identitatea, dar care nu s-au oprit din a-și face cruci cu privire la ceea ce urmează să se întâmple într-una din zilele următoarelor săptămâni, chiar la Vladimirescu și, culmea!, chiar lângă vila fostului lider CJ Arad, am aflat multe… de ne înfiorăm încă o dată, ca de atâtea ori în ultimii ani, de câtă megalomanie am fost nevoiți să ne ferim că să nu ne îmbolnăvim prin contaminare.

  Pe un teren viran, scos la vânzare de mulți ani (dar nevândut!), care aparține unei persoane care face afaceri cu transport și care are casa tot în apropiere, PNL Arad, prin Geanina Pistru și Sergiu Bîlcea, organizează petrecerea de rămas bun pentru „el lider maximo” Gheorghe Falcă, cel care o să plece la Bruxelles ca să-și preia fotoliul de europarlamentar.

  Și-acum țineți-vă bine: la paranghelie sunt invitați – și e obligatorie participarea pentru orice liberal care își dorește o funcție sau dorește să obțină una! – aproximativ 4500 de oameni!, din întreg județul, care vor călca pe covorul roșu aflat în imediata vecinătate a vilei lui Ioțcu, pentru a-i strânge mâinile de aur fostului primar al Aradului și pentru a-i mulțumi acestuia pentru realizările mărețe din ultimii 15 ani petrecuți la Primăria Arad.

  Ce o să se mai întâmple? O să fie un blocaj pe străzi de nu a mai „văzut” Vladimirescu de când s-a format ca sat, o să circule autobuzele CTP-ului mai ceva ca metrourile londoneze (o să cerem facturile la final – doar zicem…), o să cânte formații una și una (nu știm câte au cântat pe bani publici în ultimii 15 ani, dar putem paria…), o să se mănânce… pfff… o să se mânânce… sigur pizza!… și o să se bea de toate, inclusiv xanax.

  O singură problemă avem la această oră: oare va ploua? Și dacă va ploua… unde o să se țină? Pe Stadionul UTA, cel cu zeci de mii de locuri? Pe arenele Telecom, Strungul, Vagonul sau alte baze modernizate în ultimii 15 ani… sau într-o parcare LIDL, Kaufland, Selgros sau Real?

  În ceea ce privește alegerea locației, una în Vladimirescu, nu în Arad (oare chiar recunoaște domnul Falcă, în ultimul ceas, că nici lui nu-i place cum arată municipiul pe care l-a administrat atâția ani?), vă lăsăm pe dumneavoastră, cititorii, să vă exprimați opiniile.

   

   

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce așteptări sa ai de la niște țărani din PNL? De fapt ăia nu știu în ce an a fost înființat partidul, ei sunt doar niște oportuniști, „afaceriști” ratați care se folosesc de partid pentru a face bani. Vezi cazul Glad! În PNL e acum și fostul vicepreședinte PSD Arad, Ioan Crișan, care e și primarul comunei Vladimirescu. PNL = PD – L+ PSD. Probabil va cânta muzica de nu vor putea vecinii sa doarmă, sa vedem cine suna la politie! La intelectul lor îl vor invita pe Tinu să le cânte!
   Am ajuns vai de noi și totul din vina noastră pentru ca stam și comentăm doar online, 16 ani, 15, nu am văzut niciun protest adevărat împotriva mafiei portocalie care a dus orașul și județul la sapa de lemn! Trebuia sa ne adunăm cinci mii de arădeni în față la primărie și atunci făceau pe ei de frică. Ăștia fac ce vor pentru ca au cu cine! Se ghidează după vorba :”Câinii latră, caravana trece!”

   +15 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.