Am primit un drept la replică de la Mihai Tomoiagă și Ovidiu Laza… E mai mult o reclamă gratuită

  de Special Arad | 1 august 2022, 9:07 PM | Sport | Topic special

  4

  Special Arad a publicat sâmbătă un articol care făcea referire la un nou grup de investitori, „UTA Business Club”, dispus să se alăture conducerii clubului UTA și să asigure o treime din bugetul grupării arădene. Doi dintre membri „UTA Business Club” ar fi Mihai Tomoiagă și Ovidiu Laza, care sunt doi dintre sponsorii clubului, spun ei chiar doi dintre primii trei sponsori ai grupării dacă luăm ca și criteriu sumele pe care le oferă în acest sezon.

  În urma articolului „Plan de înlăturare a SCU din clubul UTA! Se discută chiar schimbarea numelui în UTA Bătrâna Doamnă”, Mihai Tomoiagă și Ovidiu Laza ne-au trimis un drept la replică care, de fapt, nu este un drept la replică ci mai degrabă o reclamă gratuită, din punctul nostru de vedere, din moment ce a fost trimis la toate ziarele online din Arad, nu doar celor care au scris despre acest subiect.

  Tomoiagă și Laza s-au simțit „atacați, insultați și denigrați” în presă și în mediul online. Nu răspundem de ceea ce apare în mediul online, dar în ceea ce privește ceea ce s-a scris în presă, nimeni nu i-a acuzat pe cei doi, nu i-a insultat și nu i-a denigrat. Deși cei doi îi cer lui Marius Grada să dezmintă că ei nu au cerut nici schimbarea numelui echipei și nici înlăturarea Suporter Club UTA din comitetul director, precizăm că nimeni nu a scris că Tomoiagă sau Laza ar fi cei care au cerut acest lucru. Chiar Alexandru Meszar, într-o discuție cu investitorii din grupul „UTA Next Gen” a cerut în ziua în care a avut loc întâlnirea din biroul primarului Călin Bibarț ca noua organigramă din conducerea clubului să fie formată din patru persoane, doi din partea grupului de investitori și doi din partea actualei conduceri, adică Alexandru Meszar și Florian Voinea. Fără Suporter Club UTA…

  Alexandru Meszar a decis pe persoană fizică tot ceea ce s-a întâmplat în club în ultimele luni și, deși fac parte teoretic din conducerea clubului, suporterii nu au fost consultați niciodată în ultimele luni indiferent de deciziile pe care Meszar le lua, tot teoretic, împreună cu Florian Voinea și Alexandra Lucaci.

  Mihai Tomoiagă și Ovidiu Laza spun în acest așa zis „drept la replică” că „Nu poți atrage sponsori la echipă dacă lumea vine să-i conteste/înjure, nu poți aduce jucători profesioniști la echipă dacă contești conducerea clubului”. Le amintim lui Mihai Tomoiagă și Ovidiu Laza că tocmai cei din conducerea clubului, mai ales Alexandru Meszar, a produs această situație. Atât prin felul în care a gestionat negocierile cu grupul de investitori, prin felul în care a manageriat clubul dar și prin faptul că nici în acest moment, deși a trecut o lună și jumătate, nu a explicat de ce a întrerupt negocierile cu grupul prin acel comunicat de prost gust.

  Tot Mihai Tomoiagă și Ovidiu Laza spun că „este nevoie de resurse financiare pentru a putea avea pretenții la performanța sportivă”, dar noi ne întrebăm cine ar mai investi vreun ban într-un club în care Alexandru Meszar decide de unul singur iar felul în care a cheltuit banii, de la sponsori sau publici, lasă foarte multe semne de întrebare?

  Iar actuala atmosferă tensionată și de instabilitate despre care vorbesc Mihai Tomoiagă și Ovidiu Laza nu a fost produsă de nimeni altcineva decât de către cei din conducerea clubului UTA prin modul în care a pus capăt negocierilor cu grupul „UTA Next Gen”. Noi și mulți dintre cei care contestă actuala conducere, putem înțelege că două entități private nu se pot înțelege după mai multe runde de negocieri, dar eșecul acestora trebuie să aibă un motiv viabil. Alexandru Meszar nu a vorbit niciodată despre motivul pentru care a oprit aceste negocieri și acest lucru îl recunosc și Tomoiagă sau Laza prin faptul că nici ei nu știu care este motivul acelui „scurt circuit pentru care nu se poate face preluarea clubului”.

  Iar „orgoliile, disputele și scandalul” sunt întreținute tocmai de Alexandru Meszar care și acum, în ceasul al doisprezecelea, nu este interesat decât de a se semna un acord de confidențialitate între părți, unul convenabil doar pentru el, prin care nimeni să nu poată vorbi despre situația financiară a clubului UTA sau despre un eventual nou motiv pentru care ar întrerupe negocierile. În caz contrar, tot Meszar ar fi acela care s-ar alege cu câteva sute de mii de euro. Iar noi iar ne punem mai multe semne de întrebare vizavi de ce se întâmplă la club. Dacă situația financiară a clubului este atât de – să îi spunem – roză cum o prezintă Alexandru Meszar, de ce se cramponează atât de mult de acel acord de confidențialitate? Ce are de ascuns?

  Iar dacă Mihai Tomoiagă se simte insultat de faptul că am scris că deși contractul dintre firma pe care o administrează și clubul UTA este de 25 de mii de euro pe sezon, iar el a virat clubului doar 7.000 de euro până la finalul lunii iunie, îi spunem că asta reiese tot din datele contabile ale clubului și nu considerăm deloc că l-am insultat. Probabil a compensat cu materiale de construcție, nu știm….

  Iar la final ne întrebăm cu ce drept au folosit Mihai Tomoiagă și Ovidiu Laza sigla clubului UTA în antetul acestui așa zis drept la replică?

  MAI JOS PUTEȚI CITI „DREPTUL LA REPLICĂ” TRIMIS DE MIHAI TOMOIAGĂ ȘI OVIDIU LAZA TUTUROR INSITUȚIILOR DE PRESĂ ARĂDENE DEȘI DOAR ÎN DOUĂ AU APĂRUT MATERIALELE REFERITOARE LA PROIECTUL GÂNDIT DE EI, „UTA Business Club”:

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Toate aceste manevre si deturnari ale atentiei sunt menite doar sa arunce in derizoriu. Se incearca dezbinarea suporterilor, fragmentarea conflictului si tragerea de timp in speranta pierderii elanului si din partea investitorilor, si din partea cotestatarilor actualei conduceri si politicienilor implicati.

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. In numele cui vorbesc astia? Faptul ca fac combinatii cu Meszar nu le da dreptul sa dojeneasca pe nimeni insa spre disperarea clicii lui Meszar, nu pleaca nimeni dupa fenta lor, ba mai mult de atat se anunta un sfarsit de vara al naibii de fierbinte pentru Meszar, Voinea si restul capuselor de acolo. Aud ca Voinea chiar ar fi fost chemat deja la primele audieri, nu stiu daca e doar un zvon sau nu nu insa sunt sigur ca e doar o chestiune de timp pana cand se va lasa cu puscarie pe unii.
   Asa sa va ajute Dumnezeu, dupa cat bine ati facut voi UTEI!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.