Două persoane din staff-ul medical al Spitalului din Ineu, confirmate cu coronavirus. Au cerut testarea acum două săptămâni, dar li s-a făcut tardiv

  de Special Arad | 26 martie 2020, 9:06 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor

  2

  Spitalul Orășenesc din Ineu anunță într-o postare pe facebook că astăzi la ora 18:00, două cazuri de suspiciune cu infectarea cu coronavirus au fost testate pozitiv. Cele două persoane fac parte din stafful medical iar acestea au fost izolate de ieri în cadrul Spitalului, urmând a fi transferate la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

  Din informațiile pe care le deținem, pentru aceste două persoane s-a cerut testarea pentru coronavirus în urmă cu aproximativ două săptămâni, dar de testat s-a testat foarte tarziu

  ă

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.