Dorel Căprar a bătut palma cu Gheorghe Falcă. Candidează și câștigă împreună Primăria Aradului

  de Special Arad | 1 aprilie 2016, 11:07 AM | Culise

  3

  Pe bune că ne-am săturat să așteptăm să anunțe PSD-ul candidatul la Primăria Aradului. Și nici nu vrem să o spunem pe aia cu „bătaie de joc la adresa electoratului arădean care așteaptă o alternativă viabilă și NOUĂ a Opoziției”. O lăsăm pentru o analiză serioasă asupra activității de patru ani a stângii arădene.

  Așadar, azi, de 1 aprilie, Ziua Păcălelilor (oare?), decretăm: „Undeva în municipiu sau județ, față în față sau la telefon, preț de câteva clipe, Falcă și Căprar nu s-au mai înjurat politicianist ca la ușa cortului și și-au împărțit județul și municipiul. Ei doi merg împreună la Primăria Arad. PSD și PNL împreună! Cine câștigă? Nu contează! Restul… la fel… nu contează”.

  Și în toamnă, la parlamentare? Cum ce? Tot așa. Dar Fifor? Păi Fifor rămâne la partid, să-l conducă.

  Deci, știrea asta, e păcăleală sau nu?

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sa stiut , se stie si se va sti ce interese sunt intre Cap Rar si Falca :)))) e clar , sunt mana in mana au spatii cladiri si interese comune :))))) asta e PSD dar pacat ca nu va mai sta mult domnul in fruntea partidului si atunci poate merge sa ii stearga sireturile lui falca :))))))))

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.