Domnule Borza! Dați-i gazu’ lu’ Ioțcu, să nu moară de frig oamenii la „Moară”!

  de Mihai Todoca | 21 octombrie 2016, 2:32 PM | Culise

  0

  Ghici cine a venit la Topul Firmelor, la Expo Arad! Nimeni altul decât Nicolae Ioțcu, fostul președinte al Consiliului Județean Arad aflat de ceva timp sub control judiciar, încă asociat la „Moara cu Noroc”. Spunem „încă”, deoarece sursele noastre spun că vrea să vândă afacerea, nu de alta! Vântul schimbării bate sub mustață și, ce e mai rău, nici căldura nu mai e ce-o fost pe vremuri. Ăsta e și unul dintre motivele care îl necăjesc actualmente pe Ioțcu…

  „L-am prins” pe la ora 10 seara, afară, când stăteam la o țigară și când Ioțcu s-a gândit că e cazul să purceadă spre casă. Să nu vă gândiți că „l-am prins” literalmente, nu am sărit pe el, nu i-am oferit nici trandafiri crescători de plicuri cu bani, dar am stat la o distanță potrivită ca să auzim care-i baiu’.

  Una dintre cele mai „arzătoare” probleme ale lui Ioțcu este încălzirea sălii de nunți de la Ineu… sau cel puțin așa îi dădea de înțeles unui prieten înainte de plecare: „L-am sunat pe ăla, cum îl cheamă, de la Gaz Mondial sau cum (n.red. Mondial Quest), pe Borza, și i-am zis «hai, mă, pune gazul!». Mi-a zis să plătesc și vine. Na, uite, din iunie am plătit. Abia acum a venit”.

  Din câte știm, s-a dat deja drumul la căldură în sala de nunți de la Ineu, dar abia de săptămâna trecută. Cam târziu, având în vedere că în 8 octombrie temperatura maximă a fost de 12° C. Cine știe ce nuntă „la rece” a mai fost și aia.

  Invitații nu mai stau cu șubele pe ei, iar ospătarilor nu le mai tremură farfuriile în mâini. Noroc cu șefu’ Ioțcu! Vedeți, totuși, că i-a fost de folos meseria de fochist? Căldura-i căldură… și nimeni nu știe mai bine acest lucru decât cel care se ferește de „răcoare”… 🙂

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.