duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  (Video) Hanul „Moara cu Noroc”, de la Ineu, afectat de furtuna de vineri seara

  de Alin Olteanu | 22 iulie 2023, 12:29 PM | Recomandările editorilor | Undeva

  1

  Codul roșu de furtuni a afectat multe localități din județul Arad, inclusiv municipiul. La Ineu, vijelia a făcut multe pagube. Iar unul dintre obiectivele cele mai vizitate din zonă, anume restaurantul „Moara cu noroc” a fost foarte afectat, acoperișul uneia dintre terase fiind luat de vânt.

  Conducerea restaurantului a postat un mesaj pe o pagină de socializare, în care se scuză față de clienți: „Ne cerem scuze, dar în seara aceasta nu vom putea fi gazdele dumneavoastră, până nu reușim să facem curățenie după furtuna care ne-a adus foarte multe pagube! Vă rugăm să ne înțelegeți și să știți că de mâine dimineață vă așteptăm cu mare drag la Moară”.

  În imaginile filmate chiar de un angajat al hanului, se poate observa „prăpădul” făcut de vijelie, inclusiv strigătele disperate ale unora dintre cei aflați pe terasă.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mda…
   Ce bine ca proprietarii Morii cu Noroc din Ineu, cu tot necazul care a dat peste ei, SUNT OAMENI GOSPODARI și CU BUN-SIMT, respectându-si clienții, concetățeni și HOATĂRÂȚI sa înlăture cât mai repede urmările dezastrului…! 👏👍
   .
   Nu același lucru se poate spune despre proprietarii și clienții Hostelului Moara cu Noroc din Arad , str. Mucius Scaevola, care de peste 10 ani functionează (dacă nu mai mult) fără a avea NICI UN LOC PROPRIU DE PARCARE, sufocând efectiv strada, cu mașinile clienților săi (pe lîngă multimea autoturismelor locatarilor din zonă CARE EFECTIV NU AU UNDE PARCA!!!), iar Primăria Arad, nici „nu vede” și NICI NU-I PASĂ! 😡
   .
   Ce contează că „mirificele” Spatii Verzi – atât de iubite (dar NEÎNTRETINUTE) de Primărie – , sunt călcate „la greu” de roțile mașinilor parcate, aducând tone de noroi pe carosabilul „grozav” a lui Falcă (făcut din „minunatele” pavele), ce contează ca abia te strecori pe acea stradă (dacă nu ești inspirat și faci greseala să treci pe-acolo, la ore aglomerate), ce contează că în zonă EXISTĂ O MULȚIME DE TERENURI VIRANE NEUTILIZATE (private sau ale Primariei), și totusi, de ani de zile toata lumea se încăpățânează SĂ NU FACĂ NIMIC!!!
   .
   Așa că, felicitări proprietarilor Morii cu Norc din Ineu, pt . ambiție și tenacitate, dorindu-le să găsească și sprijinul din partea concetățenilor lor, că din partea Administrație locale să nu-si prea facă iluzii… 😉

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.