sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivDupă ani de carceră grea, Ioțcu a reintrat în politică… alături de generalul Coldea, vicele Bibarț și „scriitorul” Florin Farcașiu

  de Alin Olteanu | 5 mai 2022, 10:15 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  4

  Doamnelor și domnilor, ne cerem scuze din capul locului. Ioțcu nu a intrat în politică, nu că nu ar vrea, dar are o jenă… vărgată. Însă am vrut să vă atragem atenția cu privire la ceea ce scriem și știam că dacă amintim că „fostul primar Farcașiu, al celebrei comune Târnova, și-a lansat o carte” nu aveam nicio șansă să citiți tot articolul. Și chiar ar fi fost așa păcat să ratați cele ce urmează din cauză că ei, autori și personaje, nu au credibilitate. Deci, să continuăm sau, ca să fim în ton cu „evenimentul”, să schimbăm pagina…

  Așadar… vă spunem că („măreția” evenimentului lasă loc pentru caco…!) toată crema liberală din județul Arad, ne referim la primari și Doru Sinaci, mai puțin la președintele Falcă și prim-vicele Cionca, ambii lipsă prin auto-excludere, s-a strâns ast[zi să… bea…. ah, nu să bea (mă rog, unii cu asta au început..) în adevăratul sens al cuvântului, ci să soarbă din cuvintele fostului primar al comunei Târnova, Florin Farcașiu, cel care și-a lansat azi o carte. Da, uitați că liberalii mai scriu cărți și în libertate! Numele acesteia? Să fim serioși! Chiar credeți că (din nou ne vine cacofonia) contează? Ceva de genul: Asumări și piedici, pardon, obstacole! Cartea, neagră, bine aranjată în pagină, ca și cum ar fi fost scrisă de subprefectul Doru Sinaci (în fotografie).

  Deci, am glumit destul până acum? Bun. Atunci să schimbăm iarăși foaia și să devenim serioși.

  Fostul primar Florin Farcașiu, de la Târnova, a reușit performanța ca în calitate de administrator public al comunei Seleuș, după ce a pierdut alegerile din „satul” Târnova – pe care l-a lăsat după 30 de ani de administrație ca după război -, datorită muncii asidue pe care o depune zilnic, să scrie o carte. Da, a scris o carte, în care dumnealui ne explică el nouă că, după ce a terminat Facultatea de la Sorbona și de la Harvard – asta e glumă și în vis! -, a avut și piedici și și-a mai și asumat câte ceva timp de 30 de ani. Până a fost respins de comunitatea sa.

  Și pentru treaba asta, ca să fie mai explicit și mai convingător, domnul Faracașiu a făcut un efort și și-a convins toți „hoavării” din PNL să meargă la Ineu, la Moara cu Noroc a lui Ioțcu și să „cetească” din carte, anterior degustării din alte „culturi” interne și internaționale, cele mai multe, îmbuteliate.

  Ei bine, nu am fi sesizat „seriozitatea” acestei informații dacă nu l-am fi zărit în fotografia postată pe Facebook pe vicele Bulbuc și pe vicele Bibarț (tot Falcă e numărul unu, chiar și în absență…). Și-atunci, am tras încă o dată concluzia că Bibarț nu ar fi fost acolo dacă Farcașiu nu l-ar fi cunoscut pe generalul Coldea și, mai ales, dacă Iustin Cionca ar fi fost acolo. E un joc de cuvinte cam greu… dar ne asumăm la această oră.

  N-ați înțeles? Scuzele noastre! Ne repetăm: fostul primar Farcașiu de la Târnova a scris o carte. Cică are în plan să o scrie și pe a doua, ca să fie mai bun decât Gheorghe Falcă, care a „scris”… tot două. Coldea și Bibarț încă își așteaptă rândul…

  Pentru conformitate… adică să vadă și domnul Bulbuc, vicele CJA „însărcinat” cu.. cultura… că așa a făcut:

  bulbuc

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. … intre Dorel si „scriitor” sta o furculita si un cutit „bagate” in servetel – ca la „buckingham” – haha! La masa, spre margini, putem observa babuinii cu priviri scrutatoare/intelectuale!In centru avem un „genial” cu mapa roz .Intre „scriitor” si unul dintre babuini avem doua sticle de vin rosu si una de roze!Adica, furculita si cutit, priviri scrutatoare si mult vin, felicitari fotografului!Asta da imagine!!!Performanta, seriozitate, profesionalism si eruditie!Asa sa ne ajute Dumnezeu!

   +6 voturi
   +1
   -1
   • Sticlele de vin roze si rosu sugereaza directia inspre care incearca sa evolueze actualii liberali. O astfel de evolutie este greu de imaginat prin prisma lucrarii ( lucraturii ) domnului Farcasiu. Desi evenimentul nu are legatura cu cultura , nu putea sa fie lipsit de bulbuci.

    +4 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.