Petrecerea de ziua de naștere a lui Nicolae Ioțcu, întreruptă de polițiști! S-a lăsat cu amenzi și dosar penal

  de Lucian Dănilă | 17 October 2020, 12:10 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  A fost chef mare aseară. Nicolae Ioțcu, fostul președinte al Consiliului Județean, și-a chemat prietenii la Moara cu Noroc, la final, însă, a fost cu ghinion: a venit poliția…

  Au fost legitimate mai multe persoane, s-a aplicat o amendă de 5.000 de lei și s-a întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Dar mai multe puteți vedea în comunicatul primit de la IPJ Arad:

  „În seara zilei de 16 Octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poliției orașului Ineu, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au desfășurat o acțiune de amploare la un local de pe raza localității Ineu.

  În incinta localului și pe terasă avea loc o petrecere privată (aniversare), fiind legitimate aproximativ 40 de persoane care participau la eveniment.

  A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei administratorului localului, fiind întocmit și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

  În perioada următoare urmează a fi identificate toate persoanele participante, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

  Aceste controale vor continua și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județ, în contextul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus atât la nivel național cât și local”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.