duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Disneyland, Legoland și PortAventura, parcurile de distracție favorite ale copiilor români

  de Special Arad | 17 septembrie 2015, 2:02 PM | Stuff

  0

  Disneyland, Legoland, PortAventura șisejururile în Center Parcssunt câteva dintre cele mai atractive destinațiipentruturiștii români care vor să-și încânte copiii cu o vacanță special croită pentru ei. În topul preferințelor, în programul „Family Moments – Parcuri tematice”, al Christian Tour, rămâne fermecătoarea lume Disney din Paris, urmată de Legoland (Germania), PortAventura (Spania), CenterParcs și Gardaland (Italia).

  „Un număr tot mai mare de români aleg să îşi încânte copiii cu vacanțe în cele mai frumoase parcuri de distracţie din lume. Fiind cel mai cunoscut din Europa şi foarte atrăgător pentru copii, Disneyland Paris atrage cei mai mulţi părinţi dintre toate parcurile tematicede pe continent, inclusiv din România”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour. Agenția vinde pachete complete pentru Disneyland începând din 2014.

  Pentru că țin să rămână aproape de atracțiile parcului, familiile preferă să se cazeze, cel mai adesea, la hotelurile din interiorul Disneyland. În 90% dintre cazuri, aleg transportul cu avionul, pentru a le fi confortabilcelor mici. Majoritatea copiilor pe care părinții îi aduc la Disneyland Paris prin programele Christian Tour au vârste cuprinse între 6 și 15 ani.

  Potrivit datelor celui mai mare touroperator de chartere din România, o familie formată din doi adulți și un copil cheltuiește, în medie, 1000-1200 de euro pentru o excursiela Disneyland. Pachetele standard cuprind cazare de minim 3 nopţi într-un hotel Disney, bilete de intrare în parc, demipensiune – opţiune de prânz sau cină într-o selecţie de localuri din Disneyland, o gustare gratuită după-amiaza, transfer gratuit de la hotel și taxe locale. Copiii mai mici de 7 ani au cazare gratuită, dacă sunt însoţiţi de un adult plătitor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.